openSUSE 12.3
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: openSUSE 12.3
svaki put previše isčekujem novu verziju, pa ne stignem probati. a ne bi bilo loše... ali tumbleweed postaje aktivan tek kad završi podrška.. a do onda izađu dve nove verzije...
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Ne za razliku. Factory je ~ Debian Unstable-u, a Tumbletweed ~Debian Stable + Backportsmax360se je napisao/la: Aktualno je aktualno. Ako sam dobro shvatio on koristi najnovije stabilne verzije za razliku od Factory verzije.
Možemo reći da je on nešto kao Testing kod Debiana samo što bi ipak trebao imati novije pakete![]()
Kak misliš? Baza je zadnja stable verziju, + noviji paketi. Preduvjet je da prije toga budu u Factoryu. Uglavnom se konstantno updejta, ovisno o volji/vremenu GKH-a.stefan je napisao/la:svaki put previše isčekujem novu verziju, pa ne stignem probati. a ne bi bilo loše... ali tumbleweed postaje aktivan tek kad završi podrška.. a do onda izađu dve nove verzije...
Pa, sudeć po ML, zna biti problema, al se uglavnom brzo riješe. Iskreno, ne vidim previše benefit ko da sam dodaš par repoa na stable verziju.Fugu je napisao/la:Bacio sam oko na tu stranicu već prije svog posta. Nisam dovoljno precizirao upit.
Dakle, koristi li to itko od "naših", koliko je stabilno, narušavaju li pojedini updateovi stabilnost, te kako o-suse tbweed stoji s ostalim rizicima rolling releasea?
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
sumski je napisao/la:ups, pobrkao sam sa evergreenomstefan je napisao/la:svaki put previše isčekujem novu verziju, pa ne stignem probati. a ne bi bilo loše... ali tumbleweed postaje aktivan tek kad završi podrška.. a do onda izađu dve nove verzije...
Kak misliš? Baza je zadnja stable verziju, + noviji paketi. Preduvjet je da prije toga budu u Factoryu. Uglavnom se konstantno updejta, ovisno o volji/vremenu GKH-a.
Pa, sudeć po ML, zna biti problema, al se uglavnom brzo riješe. Iskreno, ne vidim previše benefit ko da sam dodaš par repoa na stable verziju.Fugu je napisao/la:Bacio sam oko na tu stranicu već prije svog posta. Nisam dovoljno precizirao upit.
Dakle, koristi li to itko od "naših", koliko je stabilno, narušavaju li pojedini updateovi stabilnost, te kako o-suse tbweed stoji s ostalim rizicima rolling releasea?
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Koji Greg KH? ONAJ?If you have 3rd party kernel modules, Greg KH (the primary Tumbleweed maintainer) STRONGLY suggests that you not use Tumbleweed.
yep
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
Hvala. Zadovoljili ste moju znatiželju. Neću se upuštati u to.
Where there is a gui there's a way.
- holden
- Spol: M
a koji sledeći release planiraju za evergreen?
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
http://blip.tv/openSUSEtv/opensuse-desk ... cs-6545710
Video za početnike!
Odlična ideja!
EDIT:
Evo HD na youtube-u:
http://www.youtube.com/watch?v=UqHppnzlXN4
Video za početnike!
Odlična ideja!
EDIT:
Evo HD na youtube-u:
http://www.youtube.com/watch?v=UqHppnzlXN4
bas je predivan za vidjeti... jos ako bude tako radio 
jedino su ikone sugave
jedino su ikone sugave
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Kad se otvaraju 12.3 repoi za osobne buildere? Tek kad izađe release?