Žična radi bez greške. DE je Xfce kojemu, usput rečeno, nedostaje network applet na panelu. Ne znam što trebam (još) instalirat da to čudo bude vidljivo.
[RIJEŠENO] Wi-Fi "krepa" nakon par sekundi
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Na friškoj instalaciji Archa (20130401) wifi mi radi svega par sekundi i onda stane. Sa live CD-a radi normalno. Pretpostavljam da netcfg ili systemd je*u zid
, ali ne uspjevam pronać pametno rješenje.. 
Žična radi bez greške. DE je Xfce kojemu, usput rečeno, nedostaje network applet na panelu. Ne znam što trebam (još) instalirat da to čudo bude vidljivo.
Zadnja izmjena: Cooleech, dana/u 08 vel 2013, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- retsam
Re: Wi-Fi "krepa" nakon par sekundi
Instaliraj wicd i wicd-gtk, podesi ga i ne bi trebao imati nikakovih problema.Cooleech je napisao/la:Na friškoj instalaciji Archa (20130401) wifi mi radi svega par sekundi i onda stane. Sa live CD-a radi normalno. Pretpostavljam da netcfg ili systemd je*u zid, ali ne uspjevam pronać pametno rješenje..
Zadnja izmjena: retsam, dana/u 08 vel 2013, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
- drone
- Moderator
https://wiki.archlinux.org/index.php/Ne ... nager#XFCE
https://wiki.archlinux.org/index.php/Wicd
Usput, ja koristim wicd i nemam nikakvih problema s mrežom. Pazi samo da isključiš netcfg ako ćeš koristiti wicd ili network manager da se ne pokolju.
https://wiki.archlinux.org/index.php/Wicd
Usput, ja koristim wicd i nemam nikakvih problema s mrežom. Pazi samo da isključiš netcfg ako ćeš koristiti wicd ili network manager da se ne pokolju.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
- Medojedni jazavac
- Kontakt:
meni je isto netcfg krepaval dosta cesto, pa sam stavil wicd i ok je sad.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
- Cooleech
- Moderator
Sve sam sredio (disejbla netcfg, restarta dbus i upogonio wicd), ali neće mi "uhvati" IP adresu. Čini mi se da se događa isto što i kod netcfg-a. Veza krene sa spajanjem i nakon par sekundi - gone. 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- Cooleech
- Moderator