Lutherus je napisao/la:
Zakaj? Ako već moram biti tam protiv svoje volje onda mogu i po svom guštu ukrasiti. Pop ionak dobi lovu za to pa mu je sasvim svjedno.
nemoj slucajno ulaziti... bio bi masakar kada bi se crkva urusila
ja jednog dana ako se budem zenio i zena bude imala veeeeliku zelju da to odradimo u crkvi odraditi cu bez ikakvog prigovora... inace ne bu mene pop gledao tamo
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
@Luth: Baš i ne vjerujem da bi ti pošlo za rukom podmitit ikoga za takvo što, ali ajd'.. neću ti kvarit "veselje".
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
Ma kakvo podmičivanje popa? Sve to je ionak jedan ogroman biznis. Za cijelokupan obred on dobije ionak lovu, svi znamo da gratis ne rade i da jako vole lovu. E pa, hoćeš moju lovu? Može al onda napravi i cijeli biznis tak da je svejedno dal te ženi rabin, katolički pop bez obzira na žanar, imam, budistički monk, hindu monk, druid ili kaj već.
Lutherus je napisao/la:Ma kakvo podmičivanje popa? Sve to je ionak jedan ogroman biznis. Za cijelokupan obred on dobije ionak lovu, svi znamo da gratis ne rade i da jako vole lovu.
Ma moj nebude ni u jednoj vjeri odgajan. Ja sam antiteista a Miyuki je Shintoista. U krajnju ruku mogu ga učiti mitologiji i običajima zaboravljenih vremena.