čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

zole052
Spol: M

Re: čavrljanje

Post Postao/la zole052 »

Lutherus je napisao/la: Zakaj? Ako već moram biti tam protiv svoje volje onda mogu i po svom guštu ukrasiti. Pop ionak dobi lovu za to pa mu je sasvim svjedno.
nemoj slucajno ulaziti... bio bi masakar kada bi se crkva urusila :mrgreen:

ja jednog dana ako se budem zenio i zena bude imala veeeeliku zelju da to odradimo u crkvi odraditi cu bez ikakvog prigovora... inace ne bu mene pop gledao tamo :)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Cooleech
Moderator

Post Postao/la Cooleech »

@Luth: Baš i ne vjerujem da bi ti pošlo za rukom podmitit ikoga za takvo što, ali ajd'.. neću ti kvarit "veselje". ;)
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
zole052

Post Postao/la zole052 »

Cooleech je napisao/la:@Luth: Baš i ne vjerujem da bi ti pošlo za rukom podmitit ikoga za takvo što, ali ajd'.. neću ti kvarit "veselje". ;)
sad mi ja palo napamet kako podmititi svecenika ali cu ovaj put sutiti a ne da me napadnete kao nakon onog filmica rofl
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Ma kakvo podmičivanje popa? Sve to je ionak jedan ogroman biznis. Za cijelokupan obred on dobije ionak lovu, svi znamo da gratis ne rade i da jako vole lovu. E pa, hoćeš moju lovu? Može al onda napravi i cijeli biznis tak da je svejedno dal te ženi rabin, katolički pop bez obzira na žanar, imam, budistički monk, hindu monk, druid ili kaj već.
Fugu

Post Postao/la Fugu »

Misliš na ovaj filmić: http://www.youtube.com/watch?v=VABSoHYQr6k
Tip stvarno ima jaja. :mrgreen: :mrgreen:
Where there is a gui there's a way.
zole052

Post Postao/la zole052 »

Lutherus je napisao/la:Ma kakvo podmičivanje popa? Sve to je ionak jedan ogroman biznis. Za cijelokupan obred on dobije ionak lovu, svi znamo da gratis ne rade i da jako vole lovu.
:thumbs
Fugu je napisao/la:Misliš na ovaj filmić: http://www.youtube.com/watch?v=VABSoHYQr6k
Tip stvarno ima jaja. :mrgreen: :mrgreen:
car rofl
Slamd64

Post Postao/la Slamd64 »

moje ce biti ateist a poslije nek bira sta mu srcu drago :D
Lutherus

Ma moj nebude ni u jednoj vjeri odgajan. Ja sam antiteista a Miyuki je Shintoista. U krajnju ruku mogu ga učiti mitologiji i običajima zaboravljenih vremena.
zole052

Post Postao/la zole052 »

Lutherus je napisao/la:Ma moj nebude ni u jednoj vjeri odgajan. Ja sam antiteista a Miyuki je Shintoista.
di ti se zuri... tko zna gdje i s kim ces biti za godinu dvije :)
Lutherus

Ja Japankom i malim hibridom :mrgreen:
Zaključano