čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
Ili jednostavno koristite GNU/Linux 
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- chule
- Spol: M
- Kontakt:
isto je smiješno čitat ovakve upute bar meni koji sam donedavno bio M$-ovac 
i još za ne falit lik koristi internet explorer
i još za ne falit lik koristi internet explorer
- Heisenberg
Facebook obrisan proslu nedjeljuBertone je napisao/la:.. ili se prestati koristiti Facebookom i spamanjem koga znaš i ne znaš mail-ovima ".. ak ne pošalješ na milion mailova posušiti će ti se i ono malo što je ostalo u glavi" .. wtf
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Heisenberg je napisao/la:Facebook obrisan proslu nedjeljuBertone je napisao/la:.. ili se prestati koristiti Facebookom i spamanjem koga znaš i ne znaš mail-ovima ".. ak ne pošalješ na milion mailova posušiti će ti se i ono malo što je ostalo u glavi" .. wtf
Fino, korak bliže da prestaneš "postojati" i da ti život bude još bolji
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Heisenberg
Nakon 6 dugih godina.Bertone je napisao/la: Fino, korak bliže da prestaneš "postojati" i da ti život bude još bolji
Sad sam samo na redditu i na g+u
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Nisam ga koristio nikad .. u početku me nije uopće zanimao, pa sam kasnije malo bacio oko što drugi rade s njime i kad sam vidio da puste sate gube na potapanje brodova, uzgajanje koza, nastavke tračanja koje nisu stigli dovršiti po hodnicima i kancelarijama .. i još kad sam vidio da se jedni na druge ljute zakaj su u xy vrijeme bili off line umjesto obrnuto .. definitivno rekoh sebi drž´se ti čitanja knjiga kao i dosad 
- Heisenberg
Ja sam se uhvatio knjige, ponovnoBertone je napisao/la:Nisam ga koristio nikad .. u početku me nije uopće zanimao, pa sam kasnije malo bacio oko što drugi rade s njime i kad sam vidio da puste sate gube na potapanje brodova, uzgajanje koza, nastavke tračanja koje nisu stigli dovršiti po hodnicima i kancelarijama .. i još kad sam vidio da se jedni na druge ljute zakaj su u xy vrijeme bili off line umjesto obrnuto .. definitivno rekoh sebi drž´se ti čitanja knjiga kao i dosad
ne možeš mi leptira zvat "schmetterling"