E da sam barem mogao, ne bi izgubio pol dana na izradu prezentacije (materijale i text sam već imao)Lutherus je napisao/la:Real man use LaTex
LibreOffice vs. Microsoft Office
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: LibreOffice vs. Microsoft Office
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Abzeenth
- Site Admin
S ovim se slažem, iako je jako malo vjerojatno da će se ikad dogoditi, a i to bi bio zatvoren kod, ali ne bi bilo loše.max360se je napisao/la: Iskreno, nadam se da će MS napraviti verziju MS Officea za Linux, ja je vjerojatno ne ću koristiti ali znam ljude koji bi. Što više office paketa to bolje.![]()
Što se tiče ovog s formatima, to je pak druga priča - što manje različitih formata, to bolje. Treba urediti i odrediti standardne formate na nekoj, recimo to tako, "globalnoj" razini (tu bi vjerojatno moralo biti i nekih političkih elemenata). Tako bi se spriječilo da svaki novi office paket gura neki svoj novi, dosad neviđeni i ni sa čim kompatibilan format.
Misliš valjda MENLutherus je napisao/la:Real man use LaTex
Slažem se, pretpostavljam da će to biti format paketa koji pobijedi. Glavno da je format open source.Abzeenth je napisao/la:max360se je napisao/la:Što se tiče ovog s formatima, to je pak druga priča - što manje različitih formata, to bolje. Treba urediti i odrediti standardne formate na nekoj, recimo to tako, "globalnoj" razini (tu bi vjerojatno moralo biti i nekih političkih elemenata). Tako bi se spriječilo da svaki novi office paket gura neki svoj novi, dosad neviđeni i ni sa čim kompatibilan format.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- drone
- Moderator
Dovoljno je dobar da bi mogao u potpunosti zamijeniti zlogamax360se je napisao/la:Prihvaćam argument da je LO open source te je zbog toga "bolji" od MS Officea, ali argument da je bolji zato što je besplatan ne prihvaćam nigdje pa tako ni ovaj put.
Odustajem, imam pametnijeg posla. Zapravo nemam, ali nakon ovakvih interpretacija zaključujem da mi je korisnije buljiti u plafon
Zašto netko ne otvori temu Visual Studio vs Eclipse (ili KDevelop ili što već)? Mislim da bi i to bila vrlo "korisna" tema
Imamo li Gimp vs Photoshop? A Corel Draw vs Inkscape? Možda WMP vs VLC, FF vs IE, Outlook vs Thunderbird, Total Commander vs Krusader, Nero vs K3B...?
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
- Abzeenth
- Site Admin
Imamo Windows vs Linux ili nešto slično u Raznom, mislim da to sve pokriva 
Razočarao si medrone je napisao/la:Dovoljno je dobar da bi mogao u potpunosti zamijeniti zlogamax360se je napisao/la:Prihvaćam argument da je LO open source te je zbog toga "bolji" od MS Officea, ali argument da je bolji zato što je besplatan ne prihvaćam nigdje pa tako ni ovaj put.
Odustajem, imam pametnijeg posla. Zapravo nemam, ali nakon ovakvih interpretacija zaključujem da mi je korisnije buljiti u plafon![]()
, olako prepuštaš raspravu nemam pojmadrone je napisao/la:Zašto netko ne otvori temu Visual Studio vs Eclipse (ili KDevelop ili što već)? Mislim da bi i to bila vrlo "korisna" tema![]()
Gimpdrone je napisao/la:Imamo li Gimp vs Photoshop?
Nekad davno bi bio Corel Draw ali sad Inkscapedrone je napisao/la:A Corel Draw vs Inkscape?
VLCdrone je napisao/la:Možda WMP vs VLC,
no commentdrone je napisao/la:FF vs IE
Ako je Outlook iz MS Officea 2003 onda on, ako su ostale verzije Thunderbirddrone je napisao/la:Outlook vs Thunderbird
Total Commanderdrone je napisao/la:Total Commander vs Krusader
K3Bdrone je napisao/la:Nero vs K3B...?
- 4ndY
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
- drone
- Moderator
max, još mi samo reci - Komodorac vs Gumičar i Amiga vs Atari?
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2010-... Arch
2010-... Arch
To pojma nemam, nikad nisam koristio.drone je napisao/la:max, još mi samo reci - Komodorac vs Gumičar i Amiga vs Atari?