True, jbg, s godinama ti padaju standardi u svakom pogledu..Shicy je napisao/la:ma daj, Pejakovića ić slušat...da mi dođe pivat ispod prozora, polija bi ga ladnon vodongušter je napisao/la:Niko ne ide na Zlaju i TBF na rivu?
ma ostat ću doma ili ću do SOK-a...DJ Cooleech će ožežat i to je to
Sretna Nova 2013. godina!
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Nova godina?
heh...na tvom mistu, ja bi odma počea

Ja sam počeo piti. Bilo bi bolje da moje iduće poruke ne uzimate previše ozbiljno budite mi dobro i sve najbolje u novoj godini
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Dobar si ako to mazneš nema te do Tri Kralja na forumu
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
- Heisenberg
Absinthe 
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
A s time ti ni iŠarafi ne bi bili misterija
-
Lutherus
@domi
moji su becherovka i absinthe i flaširano vinu u staklu za gemište. Ostalo im dam nek piju. Treba i dm-ati, nebrem se napiti pa da alkohol dm-a umjesto mene.
@Neznam koju brzinu imam ali znam kud idem
Nedam!
Moje!
@Bertone

moji su becherovka i absinthe i flaširano vinu u staklu za gemište. Ostalo im dam nek piju. Treba i dm-ati, nebrem se napiti pa da alkohol dm-a umjesto mene.
@Neznam koju brzinu imam ali znam kud idem
Nedam!
@Bertone
Ide šarafanje nakon ovoga sam ne znam čega
zole052 je napisao/la