Misliš na disk? To je na poslu... doma sve šljakaFugu je napisao/la:Tehnika proradila?
openSUSE 12.2
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: openSUSE 12.2
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Nek te počaste s novim diskom.stefan je napisao/la:Misliš na disk? To je na poslu... doma sve šljakaFugu je napisao/la:Tehnika proradila?
Where there is a gui there's a way.
I kakvi su utisci na verziji 12.2, vas koji je koristite? Da znam da li da instaliram ili ne? Ako moze koji komentar bio bih zahvalan..
Ma nemaš što razmišljati, OpenSuSE 12.2 moraš instalirati!dadob je napisao/la:I kakvi su utisci na verziji 12.2, vas koji je koristite? Da znam da li da instaliram ili ne? Ako moze koji komentar bio bih zahvalan..
Bez šale, jedna od najboljih, najbržih i najstabilnijih distri koju sam ikad koristio. Neki dan sam hvalio Ubuntu 12.04, ali nije ni do koljena OpenSuSEu i KDE-u..
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Postoji li nekakav bezbolan nacin da rijesim problem sa GRUB na vec instaliranom openSUSE 12.2? Kako? Ako budem morao reinstalirati sistem kako da ga uopste podesim?
U Yastu pokreni modul "Boot loader". Makar su mi malo čudne opcije za Grub2.dadob je napisao/la:Postoji li nekakav bezbolan nacin da rijesim problem sa GRUB na vec instaliranom openSUSE 12.2? Kako? Ako budem morao reinstalirati sistem kako da ga uopste podesim?
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Koliko sam shvatio samo pokrenem bootloader i nista vise!? on sve sam odradi ili trebam ja jos nesto podesavati?
Al koji je problem?
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
-
Lutherus
Stavil danas kolegi 12.2 na njegov aspire v5. Sve radi out of the box, pa čak i touch screen