Ne otvara filmove
Moderator/ica: Moderatori/ce
Ne otvara filmove
Dakle, problem je sljedeci. Koristim Lubuntu, i ne otvara mi filmove preko Gnome MPlayer-a. Mislio sam da je do njega, ali skinuo sam jos neke programe i ista stvar. Samo sto sam primjetio kod MPlayera da mi sustav izbacuje ovu gresku "Ubuntu has experienced an internal error", i dolje ispod pise "Executable path" - Usr/bin/mplayer.
Ima li kakvo rjesenje ?
Ima li kakvo rjesenje ?
- Medojedni jazavac
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Ne otvara filmove
Kak otvaras film? Odma na njega klik ili otvoris program pa ga loadas u programu?
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Instaliraj sve gstreamer plugine (good, bad & ugly) pa provaj onda. 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
jesi instalira lubuntu-restricted-extras? KLUbuntaši, ajmo, pomagajte čoviku 
eto ne treba vise nista reci, vidis da i ti znas... je, samo to instalira i sve bi trebalo raditiShicy je napisao/la:jesi instalira lubuntu-restricted-extras? KLUbuntaši, ajmo, pomagajte čoviku
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
@Medojedni- Probao sam oba nacina, ne ide.
@Cooleech- Evo trazim kako instalirati pa javim jel uspjelo
@Shicy & zole052- Da, to sam instalirao cim je dosao Lubuntu, ocito nije do toga
@Cooleech- Evo trazim kako instalirati pa javim jel uspjelo
@Shicy & zole052- Da, to sam instalirao cim je dosao Lubuntu, ocito nije do toga
ni vlc ti ne cita? nadam se da to ne govoris na temelju jednog filma... si probao druge da nije greska u fileu od filma...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Malo glupi upad, ali ... da li ne možeš pokrenuti niti jedan video ili samo neke,... mene je prije par mjeseci kolega s posla pilio da je skinuo nekakve filmiće s youtubea i da mu ne rade, da bi na kraju ispalo da su svi oštećeni,... ?!
Ups,.. eto. zole052 me malo preduhitrio,... onda valjda ipak nije bio glupi upad
Ups,.. eto. zole052 me malo preduhitrio,... onda valjda ipak nije bio glupi upad
Skinuo sam 12-13 filmova, svi u .avi formatu, nijednog ne otvara. Ne otvara ni .mov filmove sa digitalca.
zole052 je napisao/la:ni vlc ti ne cita?