Lijep pozdrav
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Lijep pozdrav
Vec duze vrijeme sa uzivanjem i redovno pratim Linux za sve,konacno odlucih i da se prikljucim community. Prvi linux koraci davno na fedora core 2 da bih poslije sticajem okolnosti ipak vise radio sa winblows. Eh, Bogu hvala okolnosti se promijenile i zadnjih par godina sam ponovo "back to the core" i jos uvijek ne mogu da shvatim kako sam mogao uzalud potrositi tolike godine zivota sa win...
Bilo kako bilo, lijep pozdrav svima
Haris NL
Bilo kako bilo, lijep pozdrav svima
Haris NL
Re: Lijep pozdrav
Dobrodošao, ugodno ti druženje želim 
Dobro nam došao, ugodno druženje ti želim!!!
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
klap!
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Dobro došao! 
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Da te utješim, ja sam ih potrošio puno više.oldlord je napisao/la:...ne mogu da shvatim kako sam mogao uzalud potrositi tolike godine zivota sa win...
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Dobrodošao! 
- Medojedni jazavac
- Kontakt:
Dobar dan.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.