openSUSE 12.2
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: openSUSE 12.2
Tu [url] sam našao link na deb paket. Verzija je 1.9 i izgleda da je to najnovija (isto je i u openSUSE-u 12.2).kecerraj je napisao/la:E ljudi, sad čitam da bi kao najverovatnije prošlo ako upotrebim suse studio imagewriter, ali me interesuje kako mogu da instaliram isti na Debian Squeezu.
hvala
E sad, kako deb paket instalirati... to neka debainovci odgovaraju...
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
- holden
- Spol: M
Znači ništa, dd live imagea, dd DVDa, .deb ovog imagewritera ne radi, unetbootin DVDa ne radi, lajv kao treba da radi ali : couldn't boot kernel i onda se to ponavlja po ekranu...ništa, jednostavno ništa. Ovaj openSUSE otkako je krenu sa 12.x serijom nikako da mi proradi
onda isohybrid nije pomogao pa posle dd. ništa. ništa. baš mi žao 
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
slušaj, gledaj, paz' 'vamo 
slušaj, stan', kazaćuti
u gpartedu formatiraj usb na fat32. sa unetbootinom sprži .iso image na usb i rebootaj. odabereš da boota sa usb-a (na mom laptopu postoji "multiboot" koji se aktivira sa F12) i onda peri deri.
slušaj, stan', kazaćuti
u gpartedu formatiraj usb na fat32. sa unetbootinom sprži .iso image na usb i rebootaj. odabereš da boota sa usb-a (na mom laptopu postoji "multiboot" koji se aktivira sa F12) i onda peri deri.
- holden
- Spol: M
Pa to je prva stvar koju sam uradio 
Ali neće i neće. unetbootin mi normalno sve ostale distre 'sredi', samo opensuse neće nikako. i problem još veći je da kad kod drugih distribucija otvorim iso u file rolleru, ima puno nekih foldera i fajlova unutra, a ovde samo jedan - 0.img, 4.3 GB, poslednji put modifikovan 1970 godine. A gugl neće da mi kaže o čemu se radi, pas mu majku...
Ali neće i neće. unetbootin mi normalno sve ostale distre 'sredi', samo opensuse neće nikako. i problem još veći je da kad kod drugih distribucija otvorim iso u file rolleru, ima puno nekih foldera i fajlova unutra, a ovde samo jedan - 0.img, 4.3 GB, poslednji put modifikovan 1970 godine. A gugl neće da mi kaže o čemu se radi, pas mu majku...
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
ništa, onda prži na dvd preko brasera, k3b-a ili xfburna, ovisno o tome što koristiš 
Baci iso i imagewriter na stick, nađi neke windowse, instaliraj imagewriter, presnimi iso na disk i napravi live usb 
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
je li imao ko problem da mu potamni panel i launcher