Ubuntu 12.10
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Ubuntu 12.10
krajnji cilj je slobodni softver, a imam osjećaj da Canonical ne čini previše (s obzirom na utjecaj koji imaju na krajnje korisnike) da pogurava taj slobodni softver, koji im omogućuje egzistenciju, naprijed nego ga koče nekim svojim "odlukama" i "inovacijama"...
ne znam, možda sam samo preskeptičan prema njima, ali ono...volia bi da me Canonical razuvjeri...i da dođu na razinu Red Hata i Novella...
ne znam, možda sam samo preskeptičan prema njima, ali ono...volia bi da me Canonical razuvjeri...i da dođu na razinu Red Hata i Novella...
nemoj cmizdriti... znas da se ne moze desiti sve kao da zivimo u savrsenom svijetuShicy je napisao/la:krajnji cilj je slobodni softver, a imam osjećaj da Canonical ne čini previše (s obzirom na utjecaj koji imaju na krajnje korisnike) da pogurava taj slobodni softver, koji im omogućuje egzistenciju, naprijed nego ga koče nekim svojim "odlukama" i "inovacijama"...
uvjek postoje "kompromisi"... nesto dobro za nesto lose, pitanje je samo da li je to dobro dovoljno dobro da opravda ono lose
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
ma ne cmizdrim niti očekujem da se stvari počnu odvijat kao da smo u savršenom svijetu, samo mi se čini da Canonical iskorištava slobodni softver, a zauzvrat mu daje malo.
jbg, ti ćeš ih branit "do krvi", ja ih napadat "do krvi"
ali, da se razumijemo, ako bi došli na razinu Novella i Red Hata, nebi mi toliko smetali
ali, da se razumijemo, ako bi došli na razinu Novella i Red Hata, nebi mi toliko smetali
ne branim ih ja, ja sam onako na sredini... zadnje vrijeme rade puno sranja ali isto tako su puno dali na neki nacin, mozda ne na nacin koji bi mi htjeli ali na popularizaciji nitko nije napravio kao canonical a popularizacija je bitna ako zelimo da jednog dana vecina koristi linux...Shicy je napisao/la:ma ne cmizdrim niti očekujem da se stvari počnu odvijat kao da smo u savršenom svijetu, samo mi se čini da Canonical iskorištava slobodni softver, a zauzvrat mu daje malo.
moze linux biti najbolji ali ako nitko nije cuo za njega kao da ne postoji... nitko je karikirano receno
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
jasno mi je što želiš reći i to je ono što im jedino mogu priznat 
pa moze biti jedino ali i samo to puno znaciShicy je napisao/la:jasno mi je što želiš reći i to je ono što im jedino mogu priznat
ajmo dalje na temu, ovo nije bio pravi off topic ali ipak je
(a ja na spavanje, "puno" je sati
- Soul_Sample
- Spol: M
mene je unity u 12.10 na desktopu (na laptopu radi super super super) toliko naživcirao (imam i prijavljeni bug koji skuplja puno slave na launchpadu) da sam instalirao KDE 4.9.x, a KDE sam oduvijek mrzio, i uz njega sam (ovu verziju) se sjetio zašto volim Linux. Brzo je, lijepo, responzivno, customizabilno. Obožavam unity i jako bih ga radio koristio, ali u trenutnom stanju nije moguće.
KDE FTFW
KDE FTFW
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
-
Jehonan
Pozdrav!
Dakle, evo mišljenja iz moga malog kutića o dotičnoj distribuciji (nije da me tko pita, ali eto
). Debela alpha!!! Prerano su ga proglasili gotovim! Izgleda da počinju poprimati osobine partnera im, M$-a. Imah na radnoj stanici 12.04.1 LTS koji mi se uredno vrtio i radio sve što sam htio, dapače, i više od toga tj. svaki dan me je ugodno izneneadio kako sve dobro radi. Niakovih problema, i onda mi g.
nije dao mira i rekoh idem napraviti clean install. Mati moja mila!!! Svako malo, ova greška, ona greška, neočekivano rušenje, užas! Rekoh, idem provjeriti integritet medija, sve dobro! Konfiguracija ista, dakle, zaključak se nameće sam po sebi! U najmanju ruku, žalosno! Ipak, koliko god voljeli ili nevoljeli ovu distribuciju, ipak se računa kao nekakav mainstream, a prema tome su usmjerena i očekivanja! Žalosno! Evo. Opet na LTS-u, no, evolucija je vrag, i neda čovjeku mira
.
Dakle, evo mišljenja iz moga malog kutića o dotičnoj distribuciji (nije da me tko pita, ali eto
-
Tomislav001
jel mi se formatira hdd ako upgradam?
i jel pametno to napravit mislim je li bolji od 12.04
i jel pametno to napravit mislim je li bolji od 12.04
Zadnja izmjena: Tomislav001, dana/u 25 lis 2012, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
mislim da ti, s obzirom na korisnička iskustva, upgrade nije najmudrije rješenje.
po logici stvari, ne bi ti smjelo formatirati hdd
po logici stvari, ne bi ti smjelo formatirati hdd