Sabayon 10
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
-
gMajstor
Re: Sabayon 10
Moguce moguce, samo što kod Sabayon 10 odmah se instaliraju neslobodni drajveri. A codeci, i tako ti dodaci, flash, java itd, rade fenomenalno, za razliku od nekih drugih distribucija. Dakle u kombinaciji tih drajvera i codeca itd . Daleko bolje radi od svih probanih distribucija, npr flash kad je pokrenut, ne postoji prekidanje filna, ni kad se otvara u fulscreen ni kad se izlazi iz fulscreena. Dakle nema prekid, isto tako i java, nema ta kasljucanja koja znaju da se dese. Zaista taj deo je optimiziran savrseno.
Na openSUSE-u 12.2 isto Flash ne steka 
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
-
gMajstor
ne steka, ali greje laptop kao pec, dobro ce nam doci zimi, ustedecemo za grejanjemax360se je napisao/la:Na openSUSE-u 12.2 isto Flash ne steka
Zadnja izmjena: gMajstor, dana/u 19 ruj 2012, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
Joj, ne spominji mi Javu, ne radi ne open ni Oracle kako treba. Zadnji put sam na Linuxu Minecraft uspio pokrenut na PCLOS 2009.08, a na svemu nakon ne radi. Što god pokušao, koja god uputsva čitao ili ne mogu pokrenut ili prijaviš se i nakon toga crni prozor.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
-
gMajstor
sad mi eto i na Sabayonu 10 prikazala da je zastarela, a pre neki dan radilo sve ... ma uzas.max360se je napisao/la:Joj, ne spominji mi Javu, ne radi ne open ni Oracle kako treba. Zadnji put sam na Linuxu Minecraft uspio pokrenut na PCLOS 2009.08, a na svemu nakon ne radi. Što god pokušao, koja god uputsva čitao ili ne mogu pokrenut ili prijaviš se i nakon toga crni prozor.
Imaš portage pa ga upotrijebi
zar nije prestala izlazit "zatvorena" Java?
Nije, samo je maknuta iz repozitorija jer je Oracle izmijeniio licencu.