openSUSE 12.2
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: openSUSE 12.2
potrazi temu u openSUSE podforumu. negdje na stranici 4, na mobu sam pa ne mogu potraziti. spominje se ntfs u naslovu teme...
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
brz je, majku mu 
evo probaj ovo http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... =12&t=5195stefan je napisao/la:potrazi temu u openSUSE podforumu. negdje na stranici 4, na mobu sam pa ne mogu potraziti. spominje se ntfs u naslovu teme...
ne znam da li to još vrijedi, odavno nisam mountao NTFS particije.
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
a šta san ti ja reka....Shicy je napisao/la:brz je, majku mu
Znači ok ti je? Nadam se da će tako i ostati...
vidit ćemo šta će vrime pokazat 
zasad mi se jako sviđa
jedini minus je paketni menadžer, ali to je rezultat mog nepoznavanja istog
zasad mi se jako sviđa
Da, da to je to, hvala carestefan je napisao/la:evo probaj ovo http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... =12&t=5195stefan je napisao/la:potrazi temu u openSUSE podforumu. negdje na stranici 4, na mobu sam pa ne mogu potraziti. spominje se ntfs u naslovu teme...
ne znam da li to još vrijedi, odavno nisam mountao NTFS particije.
Uglavnom stvar je prebukvalna: otvoriš /etc/fstab (kao root ofkors) i gdje kraj dotične NTFS particije piše users,gid=users,fmask=133,dmask=022,locale=en_US.UTF-8
zamjeniš sa defaults,locale=en_US.UTF-8
spremiš, izađeš, restatraš i to je to...
šteta što ću zaboraviti do slijedećeg izdanja, al valjda će mi opet netko poslati link
bookmarkaj taj link 
si presao na KDE 4.9?Shicy je napisao/la:vidit ćemo šta će vrime pokazat
zasad mi se jako sviđa
Mogao bi do do onda završiti fax pa mi neće trebati ni windows, ni NTFS... motiv više!!Shicy je napisao/la:bookmarkaj taj link
nisam još...danas bi mogastefan je napisao/la:si presao na KDE 4.9?Shicy je napisao/la:vidit ćemo šta će vrime pokazat
zasad mi se jako sviđa
dodan repozitorij, udren "zypper dup"...a sad šta bude
edit - tranzicija prošla bez ikakvih problema