Pozdrav svima
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Re: Pozdrav svima
hehe zar samo jednu shicyShicy je napisao/la:Dobrodošao! Želim ti ugodan boravak na forumu
Inače, znam jednu curu iz Tuzle...
-
Slamd64
AW: Re: Pozdrav svima
Imaš pozdrav od Tuzlakaqwxy je napisao/la:Zdravo.
Koristim Linux već 3-4 godine. Prvi distro mi je bio Ubuntu 9.04. Probao sam mnoge distre, a koristio sam Ubuntu, Lubuntu, Core Linux, Puppy, WaryPuppy, CDLinux i Slax. Trenutno koristim Ubuntu 12.04 LTS. Što se tiče desktopa, trenutno koristim LXDE (nije mi se svidjeo Unity kao ni mnogima drugima, a pošto sam prethodno koristio Windows XP, nekako mi je više friendly nego KDE, iako mi se sviđao i stari GNOME 2), a probao sam KDE, Unity, Unity 2D, MATE, Cinnamon, XFCE, GNOME 3, GNOME 2, a od WM-ova Enlightenment, Openbox (ipak je Openbox dio LXDE desktopa, tj. WM) i IceWM. Nikada nisam od Linuxa očekivao da bude zamjena za Windows. Podržavam otvoreni softver. Trenutno, Ubuntu je jedini OS na mome računaru. Ipak, koristim Wine 1.4 za neke Windows-ove programe i igre. Ne poznajem nikoga drugoga ko koristi Linux osim mene u mome društvu i okruženju. Dosta slobodnog vremena provodim za računarom. Nisam toliko često na forumima. Živim u Tuzli. Saznao sam za vas putem Facebook stranice. Sviđa mi se vaš Linux portal i najbolji je domaći Linux portal na koji sam do sada naišao.
Gesendet von meinem MT11i mit Tapatalk 2
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Velkom! 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Poz iz Tuzle
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"