Gdje si našao takvu ženu?devil je napisao/la:zena mi za rodendan kupila galaxy s3, dolazi kroz tjedan danafun fun!
Najnoviji mobiteli
Moderator/ica: Moderatori/ce
- 4ndY
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Najnoviji mobiteli
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
Pusti to, ima li tvoja žena kakvu mlađu sestru za mene4ndY je napisao/la:Gdje si našao takvu ženu?devil je napisao/la:zena mi za rodendan kupila galaxy s3, dolazi kroz tjedan danafun fun!
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Suko
- Site Admin
Bude se i glad za strujom smanjila kad se malo smiriš i počeneš ga koristiti umjerenije.
Ja sam stigao s tri sata prvih dana na dan i pol do dva za moj OneX.
e a kak ga punis? kad telefon javi e na puni me ili dok se ugasi ili dok dode do x posto? nadopunjavas u n navrata?Suko je napisao/la:Bude se i glad za strujom smanjila kad se malo smiriš i počeneš ga koristiti umjerenije.
- Suko
- Site Admin
Punim ga preko noci.
Kad idem spavati se ukljuci u struju do jutra.
Ako igram igrice ubijem bakteriju za dva-tri sata. Filmovi oko tri do cetiri sata. Surfanje po netu sto godina. Telefoniranje i sms kolko oces.
Tvog Galax S III ima vecu bakteriju od mojeg OneX-a pa ce ti sigurno i duze trajati. Ali se pomiri s tim da ako ces igrati igrice ili gledati filmove morati imati produzni kabel od jedno par kilometara jer kad se upale sve cetiri jezgre ode bakterija za cas!
A grije mrcina ko termofor kad se procesor optereti!
Ako igram igrice ubijem bakteriju za dva-tri sata. Filmovi oko tri do cetiri sata. Surfanje po netu sto godina. Telefoniranje i sms kolko oces.
Tvog Galax S III ima vecu bakteriju od mojeg OneX-a pa ce ti sigurno i duze trajati. Ali se pomiri s tim da ako ces igrati igrice ili gledati filmove morati imati produzni kabel od jedno par kilometara jer kad se upale sve cetiri jezgre ode bakterija za cas!
To je dobro po zimiSuko je napisao/la:Punim ga preko noci.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
baterija na sgs3 je super moram reci, cini se da je sad dostigla puni kapacitet. 24 sata nakon punjenja i puno prckanja po njemu baterija je na 60% bez ikakvih nadopunjavanja i/ili spajanja na pc. ja zadovoljan. ima i dobrih android uredaja.