Sestra je kupila ovaj mob i ima problema s wifijem. Jedino joj Gmail radi ok, a svi ostali appovi koji trebaju net (market, google maps, gtalk) neće. Na primjer gtalk izbaci slijedeće: "could not connect to server. will retry shortly". Ne kužim u čemu je fora i zašto neće. Probao sam ugasit firewall na routeru i nije pomoglo. Proguglao sam malo i preporuke su bile da pod settings->application očistimo cache od aplikacije, ali nije ni to pomoglo. Jel imao još tko sličan problem? Kako ga riješiti?
thnx
[Riješeno] Samsung s5360 wifi problem
Moderator/ica: Moderatori/ce
- pootzko
- Spol: M
- Kontakt:
[Riješeno] Samsung s5360 wifi problem
Zadnja izmjena: pootzko, dana/u 10 srp 2012, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
...I put on my robe and a wizard hat...
- kvaju
Re: Samsung s5360 wifi problem
Probaj hard reset uraditi na tvorničke postavke.
Ili pogledaj pod wifi settings pa onu menu tipku idi, pa advanced, pa vidi da nije sleep uključen možda.
Ili pogledaj pod wifi settings pa onu menu tipku idi, pa advanced, pa vidi da nije sleep uključen možda.
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
-
The Acacia Strain
ne pomogne ni hard reset (barem po mojem iskustvu sa par tih android uredjaja). ako je pod garancijom salji na servis da ti odrade software update i to je to. taj problem se javljao kod galaxy 5ice, htc tattoo, wildfire i s5360 koliko sam vidio
- pootzko
- Kontakt:
hmmm, riješili smo problem postavljanjem statičke IP adrese... čudno da preko dinamičke dodjele ne želi raditi..
Re: [Riješeno] Samsung s5360 wifi problem
Onda problem nije riješen. Što kad dodje na neki drugi wi fi gdje ne može koristiti tu adresu? Probaj napravit update.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- pootzko
- Kontakt:
Re: [Riješeno] Samsung s5360 wifi problem
na okolo mrežama radi normalno, problem je u mom routeru, ali ne kužim točno što pravi problem.. tako da nije do mobitela.