Hugo je napisao/la:
Dali još tko na forumu ima kakav jeftiniji tablet i kakva su iskustva što se tiče baterije, grijanja, performansi itd.?
Prestigio tablet za 700kn iz linksa. Na standby baterija traje 3 dana, uz čitanje ebookova i surfanje baterija traje nekih 10 sati. Nije loš ako se izbaci činjenica da je tipkovnica malo svojevoljna.
Daj nemoj me zezati? 10 sati?
Ja svojem nisam gledao standby, ali čini mi se da može isto jako dugo na standbyu. Što se tiče trajanja baterije, problem je još veći što se za 1,5 - 2 sata isprazni do 20% i onda na tih 20 posto može izdržati još dodatnih dva sata. Ali onda mi dva sata stalno izbacuje da priključim punjač..
A prvih nekolio punjenja sam baš pazio, i punio ga i praznio do kraja..
Jel ti tablet 100% izdrži 10 sati ili me samo zezaš što nisam za te pare nisam uzeo neki Prestigio..
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Ostavim ga u međuvremenu i na stolu. Najviše ga u komadu tandrkal nekih sat i pola.
Mada jedino za kaj ga koristim je čitanje ebookova, za gejm sinkam na njega sa dropboxa statova monstrea, random encountera, skice mapa.
Hugo je napisao/la:Evo samo javljam da sam odustao od recenzije onog tableta, jer mi nema smisla. Ima malo RAM-a, nema bluetooth, nema GPS, nema SIM, baterija traje maksimalno 3,4 sata.. Ako ga uspijem prodati bit će dobro.. Hoće li netko?
Ako ovo ozbiljno misliš (o prodaji), ja sam zainteresirana...naravno, ovisi o cijeni, nisam baš pri novcu ali reci koliko tražiš za nj. Meni nije bitno što nije "napredan", ja bih ga koristila samo kao ebook reader, eventualno za piskarati neke bilješke.
Hugo je napisao/la:Evo samo javljam da sam odustao od recenzije onog tableta, jer mi nema smisla. Ima malo RAM-a, nema bluetooth, nema GPS, nema SIM, baterija traje maksimalno 3,4 sata.. Ako ga uspijem prodati bit će dobro.. Hoće li netko?
Ako ovo ozbiljno misliš (o prodaji), ja sam zainteresirana...naravno, ovisi o cijeni, nisam baš pri novcu ali reci koliko tražiš za nj. Meni nije bitno što nije "napredan", ja bih ga koristila samo kao ebook reader, eventualno za piskarati neke bilješke.
Nemoj zezati?
Ja sam ga platio 970 kn, tak da ga ne bih dao ispod 800 kn, jer je star tek par tjedana. Za 100 kn više bih dao i 16 GB Micro SD karticu..
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Ok, to je sasvim u redu cijena...trenutno nemam tih para, a sad ne znam imaš li neki "rok" do kad to prodaješ? Mogu ti se javiti kad skupim novac, pa ako ga još budeš imao - super, ali ne moraš ga čuvati za mene, tj. ako ti se netko javi prije ili s boljom ponudom, nema veze
Abzeenth je napisao/la:Ok, to je sasvim u redu cijena...trenutno nemam tih para, a sad ne znam imaš li neki "rok" do kad to prodaješ? Mogu ti se javiti kad skupim novac, pa ako ga još budeš imao - super, ali ne moraš ga čuvati za mene, tj. ako ti se netko javi prije ili s boljom ponudom, nema veze
Ok.
Ma nema nikakvog roka. Ako ga budem još imao kad budeš skupila lovu, tvoj je..
Ima još ko kakvu ideju za tablet.
Ja bi jedan full jednostavan tablet za full jeftine pare.. Riječ je o daru. Mali hoće tablet,
a i ja bi htio nekakav.
Specifikacije su ovakve
7'' na više
ako ima hdmi izlaz super
bilo bi zgodno da ima mikro sd ili sd karticu za proširenje memorije
pretpostavljam da bu se mali igral engri brdse jer visi sam na tome.
a ja bi pogledal nekakav filmić
obavezno android
obavezno wlan support
i obavezno jeftino.
Because Open Source Matters
--
Sites - Under construction