Tenkovi i srodna rasprava :)
Moderator/ica: Moderatori/ce
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Re: Humor, šaljive slike/video...
Argumenti sasvim stoje!
Ma kud baš kupit Abramsa?
Radije kakvog rashodovanog iz serije T-50 ili T-60, imamo i mi takvih svojih varijacija pod službenim licencama... Jeftino kupiš jednog u voznom stanju, drugoga za dijelove, a ne bi škodila i dizalica. Sovjeti su znali radit mehanizaciju!
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Jedino za sovjetskog moraš biti patuljak!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Bogme, istina. Kad sam bio u jna (namjerno malim slovima) u Titogradu, 90% tenkova su bili T34. Svi su tenkisti bili mićušni.shrike je napisao/la:Jedino za sovjetskog moraš biti patuljak!
Živi humor ih je bilo vidjeti postrojene. Mali i skoro ćelavi.
Where there is a gui there's a way.
- calisto053
- Moderator
Grozno! To je sve ostalo iz WW2Fugu je napisao/la:Bogme, istina. Kad sam bio u jna (namjerno malim slovima) u Titogradu, 90% tenkova su bili T34. Svi su tenkisti bili mićušni.
Toliko o T-69, "suvremenoj" mehanizaciji i Degmanu kao jugoslavenskoj varijati
Možda je to bio školski/muzejski primjerak?
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Ne. T34 je vremenom nešto moderniziran i imao je brdo podvarijanti. Mislim da ih je jna nabavila 60-ih godina 600-tinjak komada. Pokušana je i proizvodnja istog, ali nije uspjelo. Negdje u Svrbiji (mislim Mladenovac) su prozvodili rezervne dijelove.calisto053 je napisao/la:Grozno! To je sve ostalo iz WW2Fugu je napisao/la:Bogme, istina. Kad sam bio u jna (namjerno malim slovima) u Titogradu, 90% tenkova su bili T34. Svi su tenkisti bili mićušni.
Toliko o T-69, "suvremenoj" mehanizaciji i Degmanu kao jugoslavenskoj varijati![]()
Možda je to bio školski/muzejski primjerak?
To je sve čega se sjećam iz tog vremena vezano za T34. U kasarni je bio i manji broj nekih modernijih tenkova, mislim t55 i pokoji t84, ali nisam siguran u modele jer me to nije baš interesiralo.
Ode ovo u off. Niti je humor, niti je šaljivo, niti je slika/video
- Suko
- Site Admin
Re: Tenkovi i srodna rasprava :)
Eto, prebačeno u novu temu.
Sad smo jedini Linux forum na svijetu koji ima ovu temu.
Sad smo jedini Linux forum na svijetu koji ima ovu temu.
predobro 
Ja više o tenkovima ne znam ništa. A i ne volim ih. A i ne zanimaju me baš. Kao ni ostalo oružje.
Ona spika maloprije je bila slučajna.
Evo još jednom: