matija, koprivnica. arch linux user. 23 godine. neozenjen, u vezi.
vozim citroen xsaru:)
linux kao jedini os imam cca 2 godne. od 2001 s linuxom radim. krenul sa mandrakeom, pa fedora 3 pa 6 pa 7 pa ubuntu 7.04- 8.04. sad na archu.zabljubljen u arch i komp. pijem gemist i pelinkovac. i vodu. korsitim awesome wm, prije toga bil na fluxboxu. veliki de-ovi tip a gneom i kde mi neikad nsiu sjeli iako startup podize gnome-settings-daemon zbog moje ljensoti. zestoki sma protivnik koritenja misa u radu s racunalom. volim vi ne volim emacs. nemam djece, barem se nije jos nijedna javila. igram iskljucivo diablo 2. danas sam doznal da moj komp iako nije bas mlad moze zavrtiti hd 720p film.
na linux sam prosel je r volim kontorlirat racunalo, volim malo ram usage( startup = 50mb rama ) imam svoj, custom made kernel. student sam ekonomije. kak stojim s faksom stvarno ni sam neznam, dugo nisam tamo bil. od sljedece godine cu, nadam se, raditi u king ict-u, trebaju linuxasa:) nisam u zivotu iz nule napisao nijedan program(bash skripte i basic ne racunam), ali znam raditi sa c-om, fortranom, luom, haskelom, basicom. mislim da i pascal znam,. bash znam, python nabadam. krenuo sam uciti flash. i javu.
sanssa da proicitam knjigu koja nije o racualima je jako mala.
to je to?
Predstavljanje - devil
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).