Ubuntu 8.10 Intrepid Ibex

Diskusije usko vezane uz Ubuntu i srodne distribucije (Kubuntu, Xubuntu, Lubuntu, LinuxMint...)

Moderator/ica: Moderatori/ce

kaiwan
Spol: M

Re: Ubuntu 8.10 Intrepid Ibex

Post Postao/la kaiwan »

Dal zna neko kada ce srediti bluetooth na intrepidu?

Jel ko nasao jos neke bugove ?
Be the change you want to see in the world! Dalai Lama.
Pegasus

Post Postao/la Pegasus »

Ja sam nanovo instalirao navedenu verziju i sada se ne mogu spijiti na niti jedan vireless.
Jel ima netko još takve probleme.

P.S. Mislim da nebi trebali izlaziti van sa nedovršenim stvarima.
I prošla distra je bila takva. A ja se nadam da im takva taktika neće postati rutina.
Pegasus

Post Postao/la Pegasus »

IMam još i problema pri instalaciji nvidia drivera. Stalno mi stoji na download i install i nista se ne desava.
Mravac

Post Postao/la Mravac »

Ovaj problem s wirelessom...Uopce ti se ne pokrece network manager ili?Ja sam imao problem na pocetku jer mi se network manager nije htio pokrenuti,onda sam ga rucno pokrenuo iz terminala i sada radi bez problema
kaiwan

Post Postao/la kaiwan »

Pegasus je napisao/la:Ja sam nanovo instalirao navedenu verziju i sada se ne mogu spijiti na niti jedan vireless.
Jel ima netko još takve probleme.
meni je radio OK wireless, cak sa WPA2-PSK...
Pegasus je napisao/la: P.S. Mislim da nebi trebali izlaziti van sa nedovršenim stvarima.
I prošla distra je bila takva. A ja se nadam da im takva taktika neće postati rutina.
Ovo si u pravu...lose im je to...ubuntu je super počeo, ali se kvare...mislim da se treba okrenuti distrama tipa PCLinuxOS i SimplyMepis....
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Pa i Hardy je imao 100 problema kad je izasao, a vidi ga sada.
Radi tip-top.
Za jedno mjesec dana ce i Intrepid biti puno prihvatljiviji.
Ja cu jos cekati da postane stabilniji.
kaiwan

Post Postao/la kaiwan »

Suko je napisao/la:Pa i Hardy je imao 100 problema kad je izasao, a vidi ga sada.
Radi tip-top.
Za jedno mjesec dana ce i Intrepid biti puno prihvatljiviji.
Ja cu jos cekati da postane stabilniji.
istina, ali zar nisu onda mogli pricekati koji mjesec i srediti bar koliko toliko i pustiti van...zasto opsesija sa tih 6mj....kada ocito ne stignu rjesiti sve...
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Mislim da tu nije problem sa "preranim" izlaženjem distre, nego u tome što nema dovoljno debuggerske snage na nivou beta verzija.
Ljudi očito ne žele u velikoj mjeri povlačiti bete i sudjelovati u debuggingu. Ali kad izađe release svi se sjate i svi instaliraju i onda se pojave hrpe novootkrivenih bugova koje ljudi uredno prijave i tada se to debugira....
Sokac
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Sokac »

A ne možeš uvijek sve predvidjeti. A i postoji razlika između hardwarea tako da sigurno mogli sve testirati. Zato, svaki bug treba prijaviti, odnosno potvrditi grešku kako bi što prije mogli otkloniti bug :)
kaiwan

Post Postao/la kaiwan »

Grof je napisao/la:Mislim da tu nije problem sa "preranim" izlaženjem distre, nego u tome što nema dovoljno debuggerske snage na nivou beta verzija.
Ljudi očito ne žele u velikoj mjeri povlačiti bete i sudjelovati u debuggingu. Ali kad izađe release svi se sjate i svi instaliraju i onda se pojave hrpe novootkrivenih bugova koje ljudi uredno prijave i tada se to debugira....
ok, moze biti i to...ali ovdje se ipak govori o velikom stvarima...kada bluetooth ne radi to velik problem, vise od obicnog buga...jer citao sam, ljudima ne radi bluetooth misevi, tipkovnice itd...to su morali istestirati...niko nece zamjerit neki bug, ali ovakve stvari se ne bi smjese desavati...
Odgovori