Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
Upit jednog čitatelja BUG-a i odgovor uredništva vezano za dileme prelaska na linux (konkretno Ubuntu 11.04). Odgovor je vrlo korektan s obzirom na razlike win-linux, ali ono što me brine je poruka općenito.
I upravo radi onog komentara ispod slike i koristim Linux.
Već duže planiram napisati mail Bugu da prestanu srati po Linuxu. To kaj netko kod nijh nezna posložiti OS i koristiti ga ne znači da taj OS neradi već da je ta osoba informatički nepismena.
Da, odmah sam primjetio onu moronsku futnotu. BUG ne kupujem godinama iz istog razloga. A iskreno, kraj sadašnjih puno kvalitetnijih free sadržaja na netu, nema ni potrebe.
Lutherus je napisao/la:I upravo radi onog komentara ispod slike i koristim Linux.
Već duže planiram napisati mail Bugu da prestanu srati po Linuxu. To kaj netko kod nijh nezna posložiti OS i koristiti ga ne znači da taj OS neradi već da je ta osoba informatički nepismena.
Sto čekaš?
Samo moraš to na pristojan nacin.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Jedno vrijeme su i imali (ne)stalnu rubriku Linux gdje bi recenzirali koju viđeniju distru (mint, ubuntu) ili cross platform aplikaciju. Međutim, to je brzo propalo. Rubriku je uređivao potpisani autor koji slovi za "linux čovjeka" u uredništvu. Savjeti su mu se uglavnom svodili na korištenje live cd-a u različitim prilikama
@ drone - slažem se! dedoimedo.com je nenadmašan!
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Lutherus je napisao/la:planiram napisati mail Bugu
Samo daj. I koje god riječi upotrijebiš, ja se pridružujem željama i pozdravima
Reci ti njima, reci slobodno da znaš puno klinaca koji koriste OS radi svrsishodnih aplikacija ali i radi samog OS-a.
calisto053 je napisao/la:
@ drone - slažem se! dedoimedo.com je nenadmašan!
Jedno vrijeme sam ga redovito pratio, ali sad mi je pomalo dojadio sa svojim jezičnim egzibicijama. Mislim ok, čovjek ima svoj stil i znanje, a i ja imam svoj (promjenjivi) ukus
Sada stalno pratim Linux Action Show, i zanimljivo, kad sam ih prvi put vidio, pomislio sam "koji su ovo debili". Sad su mi ok, štoviše uglavnom se slažem sa svime što nadrobe