Fejsbukmanija?!
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Re: Fejsbukmanija?!
Prigodna:
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
Ja ga moram imati to mi je veza Italy.Canada i tako to
Edit:Serbia
Edit:Serbia
zole052 je napisao/la
ja sam ga ima samo zbog cure...međutim, komunikacija se sad odvija preko maila, pa mi FB ne treba 
- Cooleech
- Moderator
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- drone
- Moderator
Ja sam se isto obrisao prije nekih mjesec dana. I to mi nije bio prvi pokušaj. Prije mi facebook nije dao, izjavljivao tobož neku grešku na serveru 
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Facebook Like button
Okej, postajem već lagano hiperaktivan jer još nisam skužio kako ovo riješiti, a rješenje mi je sigurno pod nosom
Dakle, radim na jednoj Wordpress stranici i htio bih ispod svakog posta staviti Facebook Like button. Jednostavno! Uspio sam, ali kada kliknem na taj like button, na Facebook profilu se ta aktivnost pokaže kao da sam lajkao neku grupu, odnosno, "Jadranko likes link_koji_je_lajkao". Nema nikakvog thumbnaila stranice niti informacije o postu koji sam lajkao.
Želio bih da se ta aktivnost na Facebook profilu prikaže kao kada se objavi neki YouTube link, odnosno "Jadranko Perić likes a link" i ispod toga se vidi thumbnail stranice, kratak info i klikabilni link na stranicu.
Isprobao sam hrpu Wordpress plugina, ali niti s jednim nisam uspio dobiti željeni rezultat ili ga nisam znao ispravno podesiti, pokušao sam sve moguće.
Zamolio bih nekoga tko se bavio time da mi pokuša pomoći, jer više ne znam što da isprobam.
Nadam se da ste skužili što me muči
Hvala!
Dakle, radim na jednoj Wordpress stranici i htio bih ispod svakog posta staviti Facebook Like button. Jednostavno! Uspio sam, ali kada kliknem na taj like button, na Facebook profilu se ta aktivnost pokaže kao da sam lajkao neku grupu, odnosno, "Jadranko likes link_koji_je_lajkao". Nema nikakvog thumbnaila stranice niti informacije o postu koji sam lajkao.
Želio bih da se ta aktivnost na Facebook profilu prikaže kao kada se objavi neki YouTube link, odnosno "Jadranko Perić likes a link" i ispod toga se vidi thumbnail stranice, kratak info i klikabilni link na stranicu.
Isprobao sam hrpu Wordpress plugina, ali niti s jednim nisam uspio dobiti željeni rezultat ili ga nisam znao ispravno podesiti, pokušao sam sve moguće.
Zamolio bih nekoga tko se bavio time da mi pokuša pomoći, jer više ne znam što da isprobam.
Nadam se da ste skužili što me muči
Hvala!
Zadnja izmjena: PsyTrance, dana/u 14 svi 2012, 14:01, ukupno mijenjano 2 puta.
- thule_5689
- Kontakt:
Re: Facebook Like button
Ja koristim "Twitter Facebook Social Share" i mislim da radi upravo onako kako ti želiš.. Službena stranica