upravitelj softverom
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: upravitelj softverom
ha,ha,pa valjda neko bude ,a možda i ono samo proradi,ha,ha,neznam zašto neće,abaš mi je fora malo ovo na linux-u,moraš više toga sam,nije kao windows
to ti se cini, nemoras... pogotovo ako koristis ubuntu ili mint ali zato mozes ako hoces uci u dubinu, sve ti je otvoreno... a i windowse moras skuziti kada ih prvi put vidisdragolas je napisao/la:ha,ha,pa valjda neko bude ,a možda i ono samo proradi,ha,ha,neznam zašto neće,abaš mi je fora malo ovo na linux-u,moraš više toga sam,nije kao windows
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
na MINT !" kde okruženje,mi je nestala ona početna tema,znači siva sa onim malo ljepšim prikazom,sad sve pocrnilo,jedva da vidim slova u okvirima,to je greška ili to nešto samo šalata,nevalja ovako,kako to vratiti ili urediti,ili i to šteka kao onaj manager softver,ima li pomoći
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Odeš na System settings. Tamo imaš Common Appearance. U njemu imaš Applications Appearance i u tome Colour. Probaj odabrati neku bolju kombinaciju boja.