upravitelj softverom
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: upravitelj softvrom
ja sam mislio da on održava manager da se ne gasi ne iskače da mogu birati,imao sam mint 12 gnome ili ubuntu i manager radi super,ovdje mi jednostavno neda ući u aplikacije samo nestaje,a taj muon je znači isto što i synaptc,
mislim neznam zašto mi neda da biram jednostavno programe i instaliram ih iz managera,to je pod normalno
mislim neznam zašto mi neda da biram jednostavno programe i instaliram ih iz managera,to je pod normalno
neznam zasto ali jednostavno imaju problema sa njihovim managerom na kde-u... navodno ce ga novoga napisati za kde u sljedecoj verziji... stasdragolas je napisao/la:ja sam mislio da on održava manager da se ne gasi ne iskače da mogu birati,imao sam mint 12 gnome ili ubuntu i manager radi super,ovdje mi jednostavno neda ući u aplikacije samo nestaje,a taj muon je znači isto što i synaptc,
koristi ili moun ili synaptic koji valjda isto radi, ili mjenjaj distru
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
izgleda da je bolje na gnome nazad,htjeo sam samo probati,ali ako nema rješenje da manager stoji,neznam šta drugo. nemam gdje uzeti programe,jer tamo imam sve a ovako po terminalu loviti,ni neznam šta sve ima ili ne
a znam, zato i kazem da pocetniku treba neki paketni manager kada nezna kojih programa ima za sta... ali neki pravi ko ubuntov ili mintov... drugi sudragolas je napisao/la:izgleda da je bolje na gnome nazad,htjeo sam samo probati,ali ako nema rješenje da manager stoji,neznam šta drugo. nemam gdje uzeti programe,jer tamo imam sve a ovako po terminalu loviti,ni neznam šta sve ima ili ne
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
sad me je razočarao,a tamo na gnome je baš dobro išlo sve,dok sam malo savladao,a ovo me sad malo rastuži,baš sam htjeo probati
nemoj da te rastuzi ako ti treba neki program baci oko ovdje:dragolas je napisao/la:sad me je razočarao,a tamo na gnome je baš dobro išlo sve,dok sam malo savladao,a ovo me sad malo rastuži,baš sam htjeo probati
http://wiki.open.hr/wiki/Desktop_aplikacije
ili upisi u google pa nadjes kako se zove pa onda ga nadjes u mounu... nije to to ali posluzit ce da isprobas kde...
ma neće mi instalirati ovako kroz terminal za cromium,kopiram,pišem,ali neće,ok neću vas gnjaviti,tamo mi je to išlo na onim distrama super,ovdje baš nešto neće
da si u moun ili synaptic upisao chromium shvatio bi da se paket zove chromium-browser pa bi ga onda istalirati od tamo ili iz terminala sadragolas je napisao/la:ma neće mi instalirati ovako kroz terminal za cromium,kopiram,pišem,ali neće,ok neću vas gnjaviti,tamo mi je to išlo na onim distrama super,ovdje baš nešto neće
Kod: Označi sve
sudo apt-get install chromium-browserNije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
sad sam instalirao,sad je ok
dragolas je napisao/la:sad sam instalirao,sad je ok
samo ti zagnjavi... netko ce ti mozda/obicno odgovoriti
ovako ces biti prisiljen maaaaalko brze nauciti neke sitnice ali nista strasno sto ne bi mogo