linux priručnik treći dio.

Prijedlozi, komentari, kritike i sl. vezano uz portal.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
fukodlak

linux priručnik treći dio.

Post Postao/la fukodlak »

ne, nisam umro.
da, piše se.

uglavnom, kako u životu ništa ne ide prema planu, odlučio sam praktični dio dovršiti tek do ljeta.

glavni razlog je KDE 4. s obzirom na to da namjeravam obnavljati priručnik svakih pola godine, bilo bi mi glupo pisati o kde 3 a onda iduće izdanje pisati o KDE 4, koji je u svakodnevnom radu ipak vrlo različit. Osim toga, sad je najgluplje moguće razdoblje za opis KDEa jer neke distribucije hrabro postavljaju zadnju verziju KDE 4 u svoja izdanja (vidi mandrivu) dok autori drugih distribucija ne žele ni čuti o tome.
Koliko god KDE 4 u ovom trenutku nije dovršen, to nema dugoročno značenje. KDE 4 će biti dovršen i dobar, i bit će standard. A to je ono što meni treba.
Drugi razlog je činjenica da se ja svako malo sjetim kako bi u priručnik trebalo dodati još ovo, još ono...pojasniti ovo, promijeniti ono...trenutno sam malo stao na kočnicu sa pisanjem, jer pokušavam dokučiti što sve točno moram pisati. Do sada sam više funkcionirao na inspiraciju, dakle pišem što mi padne na pamet da bi trebao pisati, a sad pomalo priručnik dobiva konture...

Uglavnom, ako nekog od autora stranice zanima, mogu poslati priručnik u trenutnom stanju na email.
iv@n
Site Admin
Spol: M
Kontakt:

Re: linux priručnik treći dio.

Post Postao/la iv@n »

Ajd pusti to na admin@linuxzasve.com
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

um. možda ne bi bilo loše uključiti moj tekst o sigurnosti u taj priručnik. daj i meni pošalji na pm.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
fukodlak

Post Postao/la fukodlak »

svima hvala na interesu. pošaljem ga na tražene mailove do kraja tjedna, sad me opet ulovilo pisanje.
Odgovori