Skype problem
Moderator/ica: Moderatori/ce
Skype problem
Pozdrav,
Imam problema sa skajpom na Ubuntu 10.04 LTS. Instaliram ga uredno iz repozitorija i sve super radi kratko vrijeme. I onda nakon par dana jednostavno prestane raditi. Uopce ga ne mogu pokrenuti. A kad ga pokrecem iz terminala dobijem gresku:
"Segmentation fault."
Zna li netko o cemu se radi i kako cu rijesit ovo?
Imam problema sa skajpom na Ubuntu 10.04 LTS. Instaliram ga uredno iz repozitorija i sve super radi kratko vrijeme. I onda nakon par dana jednostavno prestane raditi. Uopce ga ne mogu pokrenuti. A kad ga pokrecem iz terminala dobijem gresku:
"Segmentation fault."
Zna li netko o cemu se radi i kako cu rijesit ovo?
Re: Skype problem
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
Hvala, izgleda da oficijalna verzija skajpa sa skype.com stranice nema ovaj problem. Evo ja sam instalirao tako pa cemo vidjet. 
Ipak imam problem, skype ne radi ! Ne znam da li postoji jos neka opcija za probati ?!
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
Meni se na Skype-u događalo da sam imala uključenu opciju autologin pa se skype stalno rušio.
Kad sam makla autologin, sad radi bez beda.
Kad sam makla autologin, sad radi bez beda.
-
semiRocket
To sa zamrzavanjem računala prekrcavajuči ram zatim rušenje skypea je problem skypea i dozvola selinuxa koje skype ekipa uredno ignorira. S druge strane, najnoviji skype je izišao prije godinu dana u međuvremenu je selinux ekipa nešto blokala i slomila skype. Čekamo sada update skypea 
▓▒░░▒▓╚╩══╦╧═══╨─◄♦
Problem riješen :
1) brisanjem .Skype foldera
2) dodavanjem skype-a u blacklistu u prelinku
3) reinstalacija skype-a
Sad sve super radi.
Hvala za sve linkove!
1) brisanjem .Skype foldera
2) dodavanjem skype-a u blacklistu u prelinku
3) reinstalacija skype-a
Sad sve super radi.