OČEMO SLIKE!!!!!! OČE-MO SLI-KE!Lutherus je napisao/la:E ja kad razbijam onda ga razbijem da se ima kaj za vidjeti. Onak, svjetskih razmjera bude razbijeno.
A najbolje od svega, već mjesec dana je auto u oglasniku, nema ni poziva, jutros ga smrskam i od 9:30 do sad preko 30 poziva zainteresiranih kupaca, svi bi ga došli vidjeti
Oldtajmeri, auti i slična limarija
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Oldtajmeri, auti i slična limarija
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Joooj!
To mi je najbolje kad me tako neko opali a ja ni kriv ni dužan.
Toga se najviše bojim. Koliko god ja pazio dovoljno je da neka budala naleti.
To mi je najbolje kad me tako neko opali a ja ni kriv ni dužan.
Toga se najviše bojim. Koliko god ja pazio dovoljno je da neka budala naleti.
- Suko
- Site Admin
Evo. (Lutherus je onaj u sredini)shrike je napisao/la: OČEMO SLIKE!!!!!! OČE-MO SLI-KE!

-
Lutherus
@shrike
čekaj, prvo procjena, nebrem ga ovak odfurati u triglav
@suko
desi se, no uvijek govoril, bolje da mene netko tresne nego ja nekoga pa da još gubim 15% bonusa a namučil se da dobijem 30%
čekaj, prvo procjena, nebrem ga ovak odfurati u triglav
@suko
desi se, no uvijek govoril, bolje da mene netko tresne nego ja nekoga pa da još gubim 15% bonusa a namučil se da dobijem 30%
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Sh*t happens!
Nadam se da imas osiguranje
Nadam se da imas osiguranje
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
na kraju krajeva najbitnije je da ti se nije desilo nista ozbiljno... ljudi neznaju cijeniti zdravlje dok im se nesto ne desi 
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Cooleech
- Moderator
+1zole052 je napisao/la:na kraju krajeva najbitnije je da ti se nije desilo nista ozbiljno... ljudi neznaju cijeniti zdravlje dok im se nesto ne desi
Moj je demoliran već dva miseca. Nije puno, ali me zaj*baju el. podesivi farovi (livi se sam pomiče gore-dolje, desni je oštećen i miruje). Ne planiram ga popravljat, već prodat kad mi kreda istekne (još 6 miseci)... Prodat ću ga držeći ruku ovako
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
A koji auto imas?
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
-
Lutherus
@max
štetu ne plaća moje osiguranje već osiguranje od gospođe, konkretno ovaj puta Triglav sa kojima baš i nemam neko iskustvo oko isplata, no još uvjek su bolji neko Allianz i Euroherc.
štetu ne plaća moje osiguranje već osiguranje od gospođe, konkretno ovaj puta Triglav sa kojima baš i nemam neko iskustvo oko isplata, no još uvjek su bolji neko Allianz i Euroherc.