čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

max360se
Spol: M

Re: čavrljanje

Post Postao/la max360se »

Ne prckam po sistemu tj. zappavo nista ne diram. Cak na Antivirus nemam.

@Cooleech
za igrice primarno

imam dualboot Win 7 i Slackware
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

Ima li netko savjet kako se izvući iz posvemašnje depresije i početi raditi stvari koje treba napraviti s popisa koji konstantno raste? :cry:

Ili će to samo od sebe proći kad dođe proljeće? :|
zole052

Post Postao/la zole052 »

Abzeenth je napisao/la:Ima li netko savjet kako se izvući iz posvemašnje depresije i početi raditi stvari koje treba napraviti s popisa koji konstantno raste? :cry:

Ili će to samo od sebe proći kad dođe proljeće? :|
kakva depresija??? izadji sa frendicama na pivu, nadji si novog momka...

nemoj cekati proljece, tek onda svjet popizdi :mrgreen: ajde mozda vama u unutrasnosti nije tako ali na moru...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Abzeenth
Site Admin

Možda sam trebala napisati RAZUMAN savjet, jer ovo drugo to svakako nije. :|

Dakle, čekam razumne savjete :)
Iako, shvaćam da je vjerojatno loše oslanjati se na proljeće jer ga u zadnjih par godina nije ni bilo, samo odjednom počne ljeto i smrtonosne vrućine.
scheissman

Post Postao/la scheissman »

ako oces evo ti jedna;

nisam dobio placu od 10 mjeseca prosle godine i sad dobijam otkaz da dobijem neku kintu sa biroa
imam 3 "zanimanja"
strojarski tehnicar (krenio fax nije bilo para)
serviser racunala
kv vozac teretnih vozila

i sve gledam , izgleda da cu otici u sloveniu jer tamo vozaci mogu bolje zaraditi nego kod nas , minus je sto si u mjesec dana 3 dana kod kuce.
posto sam zaglibio u gov"" mislim da mi je to jedini izlaz.

za tebe lektoricu hr jezika mozes naci jedan link trenutno popularan onaj o djevojci sa iskustvom i par jezika sto odlazi iz hr jer nema posla za nju
:) samo dalje glavom kroz zid i svi protiv eu , dobro nam je ovdje , umret cemo od gladi , bolje od gladi nego od rada
nepismena seljačina
nema razlike u slovima , je ije, cesto ekavica i ostali shitovi
kvocijent inteligencije je obrnuto proporcionalan sreci (thank you god iq 78 )
Abzeenth
Site Admin

Hm. Ali ja nisam lektorica hrvatskog, ja zapravo uopće još nemam nikakvo zanimanje jer još nisam završila faks. Pa još uvijek ne mogu nikamo otići, zar ne? Jer ako me ovdje ne bi nitko zaposlio bez diplome, kako će tek negdje vani?

U biti, ja bih neki savjet kako se motivirati ili prisiliti na obavljanje svih mogućih obveza. Postoji li neka magična hrana ili napitak za obnavljanje energije? Osim droge, naravno :D

Ili možda naprosto tražim savjete na krivom mjestu? :? Meh, vjerojatno će biti najbolje da samo zanemarite ovaj moj rant.
scheissman

oprosti na mojim pogreskama ja sam nepismeni šofer
mislim da je to normalno od jedne osobe, da upita sebe i ostale sta ce i kako radit i ostvarit neke prihode da prezivi .
ipak ides na neki fax i sve ostalo a izgledi su ti jako tuzni. nazalost koliko ti ja mogu vidjet ovaki nepismen , ides na biro poslje faxa .mozda te suko gurne negdje ko (nemogusesjetit koga ali zahvalio se maximalno) pa da administriras i radis prevode linux programa na HR
nepismena seljačina
glaskoncILLa

Post Postao/la glaskoncILLa »

Abzeenth je napisao/la:Hm. Ali ja nisam lektorica hrvatskog, ja zapravo uopće još nemam nikakvo zanimanje jer još nisam završila faks. Pa još uvijek ne mogu nikamo otići, zar ne? Jer ako me ovdje ne bi nitko zaposlio bez diplome, kako će tek negdje vani?

U biti, ja bih neki savjet kako se motivirati ili prisiliti na obavljanje svih mogućih obveza. Postoji li neka magična hrana ili napitak za obnavljanje energije? Osim droge, naravno :D

Ili možda naprosto tražim savjete na krivom mjestu? :? Meh, vjerojatno će biti najbolje da samo zanemarite ovaj moj rant.
pocni se baviti nekim sportom, fizicko kretanje potice hormone, osjecaces se bolje.
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
scheissman

glaskoncILLa je napisao/la:
Abzeenth je napisao/la:Hm. Ali ja nisam lektorica hrvatskog, ja zapravo uopće još nemam nikakvo zanimanje jer još nisam završila faks. Pa još uvijek ne mogu nikamo otići, zar ne? Jer ako me ovdje ne bi nitko zaposlio bez diplome, kako će tek negdje vani?

pocni se baviti nekim sportom, fizicko kretanje potice hormone, osjecaces se bolje.
ali ako ima dobru guzu onda ti pada na pamet, jesam ja tu zbog ideja ili zbog guze :hm
nepismena seljačina
retsam

Post Postao/la retsam »

Trebaš li psihološku ili financijsku stimulaciju (ili oboje), ako je psihološka(a droge ne dolaze u obzir) onda mužjak i piva mogu dobro poslužiti to je zole predložio i uopće nije loše, a naravno ako imaš volje, vremena, želje i novca možeš i upisati drugi fax čisto da se okupiraš nečim. Ako je financijska stavi oglas na stup da čuvaš djecu 24 h, po svim vremenskim uvjetima(to je stvarno stajalo na stupu pored moje zgrade). Ako je oboje kombiniraj.

Možda možeš i iskoristiti fizički izgled, tipa neki fotosešn ili reklame pa tako zaraditi neku kintu.
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.

Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
Zaključano