Već sam prezadovoljan. Hvala.stefan je napisao/la:Vjerujem da ćeš biti zadovljan
wellcome
SUSE/openSUSE fan club!
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: SUSE/openSUSE fan club!
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Evo me opet nazad, openSUSE 12.1 w/ GNOME Shell 
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
iv@n je napisao/la:Evo me opet nazad, openSUSE 12.1 w/ GNOME Shell
Nazdravljam tvom povratku!
Ali kako da nije KDE?
Sad će i Grof nazad...
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
e da, javi što misliš o promjenama u suse-u u odnosu na verziju koju si prije koristio... to će biti neka rana 11.x verzija?
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Daj reci neke dojmove, baš me zanima kako radi..iv@n je napisao/la:Evo me opet nazad, openSUSE 12.1 w/ GNOME Shell
Koji je Gnome trenutno na njemu? Jel ima rušenja Shella? Jel radi brzo?
Jedno vrijeme sam mislio njega instalirati umjesto Fedore 16, ali sam odustao, pa sam sad baš znatiželjan..
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Baš dovršavam recenziju... zapravo, nešto kao prvi pogled. It0s good to be back 
ajde, bas cu s gustom to procitatiiv@n je napisao/la:Baš dovršavam recenziju... zapravo, nešto kao prvi pogled. It0s good to be back
steta sto nije kde, pretpostavljam da bi dojmovi bili bolji... zapravo moram probati gnome3 pa cu onda to moci tvrditi
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
- glaskoncILLa
pa ono. ruku na srce, gnome ekipa je daleko odmakla, gnome 3 i u ovim ranim fazama razvoja pokazuje daleko vecu zrelost nego kde i nakon godinu dana razvoja sto je bilo zadnji put da sam probao kde.
moje zamjerke vecinom idu na sami dizajn, a manje na bugovitost...
moje zamjerke vecinom idu na sami dizajn, a manje na bugovitost...
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
Kao naprimjer ?glaskoncILLa je napisao/la:moje zamjerke vecinom idu na sami dizajn, a manje na bugovitost...
Meni je dizajn pravo lijep i profesionalan. A u svakom slucaju ako ti se neka stvar ne svidja mozes sa malim znanjem cssa da pravis izmjene. Npr. ja sam zelio mjenjat scrollbars i velicinu top panela. To sam uspio za par minuta. Dok kod unitya i kdea neke stvari jednostavno nisam mogao uraditi.
Gnome 3 is from developers to developers, long live gnome
Nije sloboda radit ono sto hoces, nego da ne radit ono sto neces.