Protocoll Team-LINUX GRUPA
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojem jeziku je riječ. Primjer: [Java]
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojem jeziku je riječ. Primjer: [Java]
Protocoll Team-LINUX GRUPA
Evo ljudi udarilo me u glavu da skupim par ljudi koji znaju programiranje i koji to vole raditi, pa eto grupa bi se zvala PROTOCOLL TEAM (s dva LL namjerno
) ako je netko zainteresiran nek se javi... p.s neka su to neki početnici (jer sam i ja početnik
) pozz ljudi
Re: Protocoll Team-LINUX GRUPA
A što bi se općenito radilo?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Markec
- Spol: M
Valda bi se učilo, svako bi svoje radove objavio, neke jednsotavne programčiče, pa bi vjezbali prema njima. uglavnom to je dobrodoslo jer ja kada sam isao prije na maleni tečaj za osnove c++ imam samo za windows, i nažalost neradi na linuxu.shrike je napisao/la:A što bi se općenito radilo?
Ja sam dobrovolac, ako ima veze sa c++, volio bih da se ovdi malo napise koja recenzija kako koristiti i koji program za c++ (neki opensource) recimo Eclipse, Anjuta, ili Geany.
Hm, ako ce bit C ili C++ prikljucujem se i ja na ucenickoj stranici. Nikako da konacno pocnem ucit nesto od togaMarkec je napisao/la:Valda bi se učilo, svako bi svoje radove objavio, neke jednsotavne programčiče, pa bi vjezbali prema njima. uglavnom to je dobrodoslo jer ja kada sam isao prije na maleni tečaj za osnove c++ imam samo za windows, i nažalost neradi na linuxu.
Imas cijeli OS za to - Emacs!Ja sam dobrovolac, ako ima veze sa c++, volio bih da se ovdi malo napise koja recenzija kako koristiti i koji program za c++ (neki opensource) recimo Eclipse, Anjuta, ili Geany.
Emacs. Tko ima problema sa anjuta i ecplipse, emacs ne dolazi u obzir. Ajme, ja se poveselio da će biti naprednija grupa, ali ono ništa. Onda se može imati diskusije o programiranju.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Markec
Odnekud treba početi, ima tu onih koji nisu nikad radili u tome programu, nisu ni imali učitelja. Prema tvojim riječima čini mi se da nitko ovdi neželi biti učitelj.shrike je napisao/la:Emacs. Tko ima problema sa anjuta i ecplipse, emacs ne dolazi u obzir. Ajme, ja se poveselio da će biti naprednija grupa, ali ono ništa. Onda se može imati diskusije o programiranju.
Ako baš želiš naprednu grupu, ima ima, ljudi samo vrlo malo.
Za početak neke ovako male stvari, a kasnije kada se ufuramo u to onda bi radili neke programe i kasnije bi se Linux mjenjao, ali helpali bi ljudima ako imaju pitanja za Lin ili za svoje kompove..shrike je napisao/la:A što bi se općenito radilo?
ak se zanimaš javi: b.r.x.o.n@hotmail.com
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Hm, meni se ovo čini kao zanimljiva ideja ukoliko bi otišla u pravom smjeru (iako osobno nisam previše zainteresiran).
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Zanimljivo. Pa imam prijedlog. Budući da sam ja iznio ideju za stvaranej debian kontrol centra, onda bi razvoj tog projekta mogao poslužiti za učenje realnog programiranja i ljudima bi dao svrhu i motivaciju za učenje. Što je bolje od pravog primjera i pravog problema? Što kažete? Sam otreba imati par dobrih da vode i ostalo će ići samo. Ja osobno nisam stigao početi kada sam najavio, a sad me neke druge stvari iznimno zabrinjavaju, srećom nevezano za faks.