čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
Ja sam presao 1k i meni je neugodno
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
i mora ti biti, clan foruma si tek nekoliko mjeseci, ja sam ipak od 2008max360se je napisao/la:Ja sam presao 1k i meni je neugodno
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
ja i ti ocito ne bi trebaliLutherus je napisao/la:ma tko to još broji postove?
cekamo neka suko probije magicnu granicu od 10 000 pa onda prestajemo svi brojati...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Mozemo lako doc do 100k .
Svako slovo stavis u svoj post.
Svako slovo stavis u svoj post.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
-
Lutherus
To je power posting. Em što nije lijepo em što je krajnje zabranjeno.
Da se izrazim kao na Allo Allo - power posting? you will be shot!
Da se izrazim kao na Allo Allo - power posting? you will be shot!
Znam da je powerposting. To je trebala biti sala.
Ja nisam nikada čuo za nešto tako umobolno :O
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Ja sam se sad nasao uvrijedjenim!
Sad necu nista postati tri mjeseca!
Sad necu nista postati tri mjeseca!