scheissman je napisao/la:inace, dosla mi je posiljka iz kine. kupio sam zif kabl za zif hdd posto tu u osijeku nisu nikad culi za tako nesto ,(cak su me u servisima sprdali da donesem da vide koji je hard jer ja neznam a zif hdd ne postoji /osijek i servisi /)
i sad me zanima platio sam 15 kn postarinu iz fuc**ng pekinga . i dobio sam preporuceno, tj postar je doneo i morao sam potpisat.
kad saljem neko smece za zagreb uzmu mi 15 do 20 kn . Gdje je tu logika HP-a i njihovih marzi ??????????
Haha,
pa ni ja nisam znao da se to zove ZIF kabel. Nas su u skoli ucili da se to zove Flat kabel, a pazi elektro skola
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Jel to za one malecke hardove? Nisam se ni ja baš s tim susretao. Flat kablovi s kojima se susrećem su najčešće oni za monitor i tastaturu u laptopu, ZIF je naziv za konektor. Flat je i kabel kojeg vidiš kad raskopaš optički uređaj
ZIF SSD mi ima sestra na njenom AAO-u koji je, usput rečeno, riknuo. Da se to nije dogodilo, ni ja nebih znao za ZIF.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
scheissman je napisao/la:inace, dosla mi je posiljka iz kine. kupio sam zif kabl za zif hdd posto tu u osijeku nisu nikad culi za tako nesto ,(cak su me u servisima sprdali da donesem da vide koji je hard jer ja neznam a zif hdd ne postoji /osijek i servisi /)
i sad me zanima platio sam 15 kn postarinu iz fuc**ng pekinga . i dobio sam preporuceno, tj postar je doneo i morao sam potpisat.
kad saljem neko smece za zagreb uzmu mi 15 do 20 kn . Gdje je tu logika HP-a i njihovih marzi ??????????
Haha,
pa ni ja nisam znao da se to zove ZIF kabel. Nas su u skoli ucili da se to zove Flat kabel, a pazi elektro skola
ima poesbno zif hdd i zif kablovi , uz taj laptop sam prvi put u zivotu vidio i wwan karticu pa sam moro na wikipediu da uopce saznam sto je to wwan
inace ovako nesto izgleda ziff hdd
samo sto kod mene nema taj utor za 2.5' nego ima posebni jack koji se usteka na maticnoj , posebna maticna sa takvim utorom i to sve tako radi.
prvi puta da sam se nasao u takvoj situaciji da gledam ko tele u sarena vrata nakon nekoliko godina servisa
nepismena seljačina
nema razlike u slovima , je ije, cesto ekavica i ostali shitovi
kvocijent inteligencije je obrnuto proporcionalan sreci (thank you god iq 78 )
Cooleech je napisao/la:ZIF SSD mi ima sestra na njenom AAO-u koji je, usput rečeno, riknuo. Da se to nije dogodilo, ni ja nebih znao za ZIF.
i ovaj je bacio kasiku , mislio sam da je ostecen kabl pa ne salje podatke, narucio i nabavio novi , on vrti , osjetim vibracije ali nista od njga nazalost.
mislim da ce ici u lap neki 16gb sda memory card i neki linux i bit ce ok za obicnog korisnika kao sto sam ja posto mi je receno da se lap baci jer ne treba (ili ode za djelove)
nepismena seljačina
Mislim da se ZIF diskovi koriste samo u netbookovima i sličnim uređajima. Laptopi imaju svoj 2.5".
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
inace ti zif diskovi koliko sam citao se koriste dosta u ajfonovima i mp3 plejerima jer su jako jako mali
nema ga , nit po velicini ni po tezini a 120gb
nepismena seljačina