Veza puca prilikom skidanja torrenta?
Moderator/ica: Moderatori/ce
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Čim stavim da se nešto skida, nakon par minuta pukne veza. Onda prođe izvjesno vrijeme pa se opet spoji (ili ručno resetiram router - jedan od ovih novih Thompsona što sve podatke povlače od providera).
Nije samo na mom računalu, tako da mislim kako Linux/Transmission nije u pitanju.
Ima li netko slično iskustvo?
Nije samo na mom računalu, tako da mislim kako Linux/Transmission nije u pitanju.
Ima li netko slično iskustvo?
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- andrei
- Kontakt:
Re: Veza puca prilikom skidanja torrenta?
A koji si ISP? Kad sam bio kod CARNeta vrlo često su me "kažnjavali" i gasili vezu kada sam skidao nešto 
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
T-Com. Zna se desit da pukne i kad nisu torrenti upaljeni, mislio sam da je do routera (imao sam Zykela), ali promijenili ga i opet isto.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- glaskoncILLa
torrenti kao takvi rade cijelu hrpu konekcija, to zna biti problem sa te manje routere koji imaju ogranicenu hardwaresku moc.
ogranici broj peerova na neki manji broj pa vidi da li ce to pomoci.
ogranici broj peerova na neki manji broj pa vidi da li ce to pomoci.
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
- andrei
- Kontakt:
ne daju više kvalitetne rutere... ne znam kakva je situacija ako uzmeš svoj... ide li tebi telefon preko njega? meni ide, pa ne znam kako promjeniti... Imam jedan fini Ciscov ruter u podrumu koji skuplja prašinu zbog Iskona.iv@n je napisao/la:T-Com. Zna se desit da pukne i kad nisu torrenti upaljeni, mislio sam da je do routera (imao sam Zykela), ali promijenili ga i opet isto.
- LinuxTG
Meni otkad su prebacili telefon preko rutera nenormalno sporo torrenti idu i download stoji na 0 jako dugo al upload ide normala ne znam koji mu je vrag. Isto je thomson ruter od T-Com-a
Meni ista stvar. Pa ograničim brzinu skidanja na 400 kbps, i onda je uredu. A istodobno skidanje torrenta i telefoniranje također nije moguće, bez obzira na brzinu torrenta.iv@n je napisao/la:Ima li netko slično iskustvo?
U pitanju je Thomson TG782.
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
- andrei
- Kontakt:
Ako niste više ugovorom vezani bježi brže bolje na iskon... Stvarno je bolji
a i puno jeftiniji, za cca. 180 kn/mj. imaš telefon i flate rate 
- meema
- Spol: Ž
- Kontakt:
da da... super je dok ne dodu neki problemi! onda se navlacis s njima a na kraju si kriv ti... kad dokazes da nije do tebe, onda je kriv tcom ...
... I'm not weird, I'm limited edition ... 

Meni nisu torrenti pucali nego je T-com gusio vezu. Racuni uredno placeni na vrijeme ali njihov firewall ili sto vec kontrolira veze ne dobije do 10. u mjesecu da je placeno i onda oni svako toliko zablokiraju net tj. odredjene protokole na kratko vrijeme i tako skoro svaki mjesec. 10 tog u mjesecu u 00:00 sve radi OK.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.