čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

max360se
Spol: M

Re: čavrljanje

Post Postao/la max360se »

Mislim stvarno si se zeznu sto si umjesto Della uze HP.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

htjel sam lenovo, nije bilo, jedini dostupan bil preskup, acera nije bilo a dell hmm.. preskup za dastupan buđet.
ali zato mogu svima iz prve ruke tvrditi da je hp smeće, odnosno ako trebaš laptop za rad i koj će ti dobrim djelom mjenjati desktop bježi od oznake hp. možda su oni preko 6k kn kvalitetniji no ipak hp meni u kuću više neće. sljedeći ili je lenovo ili acer.
max360se

Radio sam na jednom skupljem i ipak ne donekle kvalitetniji ali to nije to. HP ima losu kvatlitetu laptopa, a i desktopa zadnjih par godina.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Cooleech
Moderator

Post Postao/la Cooleech »

Imam HP-ov FU487ES i radi mi sasvim dobro. Apsolutno nikakve zamjerke u radu. Na njemu je dualboot ubuntu lucid-a sa w7.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
Lutherus

i got my laptop back, up and running arch linux
Vl@do
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Vl@do »

Lutherus je napisao/la: sljedeći ili je lenovo ili acer.
Preporučam Acer Aspire 5250 2Gb Ram-a 250 hard-a 15,6 " monitor, kamera, microfon i pazi sad cijenu: 1.999,00 kn.
Privitak/ci
amd.jpg
Vrti sedmicu ali brže mu ide Mint...
(21.16 KiB) Preuzeto 525 puta.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Lutherus

al procesor...
max360se

Danas se ne isplati uzimati nista sto ima manje od 4GB RAM-a, osim ako se ne radi o netbooku.
Da to je preslab procesor + jos je APU.
Za sto ti koristi laptop? Da li ti je to glavno racunalo ili ti je desktop glavno. Koje su tvoje potrebe za laptop tj. sto ti je vazno na njemu (trajanje baterije - ako da koliko najmanje?, procesor, RAM, HDD, GPU ....?
Lutherus

Nije glavno ali ga lagano zamjenjuje jer sve više obavljam stvari u pokretu + na faxu koristim svoj laptop i eventualno na polsu. CAD/CAM, 3D dizajn uglavnom i opće radnje ( mail, forum, yubito, text processing,... )
max360se

Znaci vazani su ti GPU i CPU.

Za tebe je ThinkPad T420 ili T520
Zaključano