Star trek fans

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Lutherus

Re: Star trek fans

Post Postao/la Lutherus »

Na Stargateu su počeli nakon jednog vremena toplu vodu izmišljati.Ma počeli su nju pred kraj i na Star treku izmišljati.DS9 i new Enterprise su najbolji dokaz.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

SG1 mi je super nekgdje do oko 5 sezone, poslije je tako tako, a zadnje dvije sa "ori" su više manje šund.
Atlantis mi je fenomenalno dobar kroz sve sezone.
Universe, hah. hm. Definitivni odmak od serije. OK je, ali mi je previše ozbiljno.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
dinosb
Spol: M

Post Postao/la dinosb »

Ovo je tema za mene :D
Obožavam Star trek, to je nešto najepic svih vremena, otkada sam bio klinac i morao spavati poslijepodne i onda me probudi zvuk ST Enterprisea ili Voyagera - predobro 8-)
Pozdrav svim geekovima i ST fanovima :lol:
Emotion 98.3 je napisao/la:Some people call the radio station and say "Fernando, are you bilingual?" I said I try anything once.
zole052

Post Postao/la zole052 »

:nothing
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
max360se

Post Postao/la max360se »

Da se predbiljezim. I ja sam Star Trek Fan. :) Star Trek: The Next Generation mi je najdrazi od svih.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
bosanac
Kontakt:

Post Postao/la bosanac »

Također fan star trek-a, DS9 mi je ostao u boljem sjećanju od ostalih jer sam ga najmanje puta gledao :):)
Soul_Sample

Post Postao/la Soul_Sample »

Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
zole052

Post Postao/la zole052 »

Soul_Sample je napisao/la:http://www.cracked.com/article_19612_star-wars-vs-star-trek-objective-analysis.html
Objective... star wars nije ni do koljena star treku sdobar
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
max360se

Post Postao/la max360se »

zole052 je napisao/la:
Soul_Sample je napisao/la:http://www.cracked.com/article_19612_star-wars-vs-star-trek-objective-analysis.html
Objective... star wars nije ni do koljena star treku sdobar
:thumbs2
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
zole052

Post Postao/la zole052 »

ma da... star trek je sf bajka o savrsenom svjetu, puna poucnih prica koje te svacemu nauce... star wars je akcijski sf, nista vise, film ko film :cigara
Odgovori