čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
Pripazi, bitchanjem ćeš se istopiti.Abzeenth je napisao/la:Ha-ha. Humorističan si otprilike koliko i ovaj video :P 8-)
Re: Humor, šaljive slike/video...
Hvala. Pa gdje sam je uopce mogao nauciti cirilicu? Znam nesto malo glagoljice i to je dovoljno.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- scheissman
- Spol: M
wtf ? gdje ce ti glagoljica pomoc u zivotu ?? ja sam cak u grckoj mogao citat putokazemax360se je napisao/la:Hvala. Pa gdje sam je uopce mogao nauciti cirilicu? Znam nesto malo glagoljice i to je dovoljno.
nepismena seljačina
nema razlike u slovima , je ije, cesto ekavica i ostali shitovi
kvocijent inteligencije je obrnuto proporcionalan sreci (thank you god iq 78 )
ma glagoljicu sam ucio u osnovnoj, ovdje na Krku se to uci.
Sto ce mi cirilica osim da procitam sta pise na tvojom slikama.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
neznam je ni ja a ucio sam je... kada je doslovno nigdje ne susreces zaboravis jescheissman je napisao/la:wtf ? gdje ce ti glagoljica pomoc u zivotu ?? ja sam cak u grckoj mogao citat putokazemax360se je napisao/la:Hvala. Pa gdje sam je uopce mogao nauciti cirilicu? Znam nesto malo glagoljice i to je dovoljno.nauci nesto sto koristi u zivotu
al su i grci poceli pisati cirilicom
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- scheissman
- Spol: M
i to sto kazes , eo uspio si dici suse 12.1 sad se idem igrat evo ti jos jednamax360se je napisao/la:ma glagoljicu sam ucio u osnovnoj, ovdje na Krku se to uci.

MORAS VUCI ZA KOSU INACE SE NAPUNI ZEMLJOM
nepismena seljačina
ja sam naučio glagoljicu jer sam htio (kao klinac u4 osnovne), a čirilicu iz dosade (odma znate kolko mi je bilo dosadno).
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Abzeenth
- Site Admin
Mene je baka naučila ćirilicu (srpsku), a frendica na faksu onih par ruskih slova razlike. Glagoljicu naučih u sklopu izvannastavnih aktivnosti u 6. osnovne. Staronordijske rune na faksu, na izbornom predmetu Povijest skandinavskih jezika. Ali, ovo je strašan offtopic.