Abzeenth je napisao/la:Čini li se to meni ili ti želiš da ljudi na forumu "kroz diskusiju" naprave posao a ti onda pokupiš lovu (ili barem većinu zarade)?![]()
inace kad nabacim neku sljaku gore pa cemo vidjet
Moderator/ica: Moderatori/ce
Abzeenth je napisao/la:Čini li se to meni ili ti želiš da ljudi na forumu "kroz diskusiju" naprave posao a ti onda pokupiš lovu (ili barem većinu zarade)?![]()
Jesi li ziher da mozes servis upogoniti kvalitetno ?scheissman je napisao/la:Abzeenth je napisao/la:Čini li se to meni ili ti želiš da ljudi na forumu "kroz diskusiju" naprave posao a ti onda pokupiš lovu (ili barem većinu zarade)?![]()
jesam ja odmah rekao da sam seronja
iskreno koliko sam gledao linux poslove a ima ih pod tom kategorijom 90ak mislim da bi jako malo ljudi tu prisutnih to moglo rjesit. ima dosta i programiranja a to me ne zanima u tom obujmu. vise ovako neki hw sklepat i upogonit trazene servise, nazalost uz to dolazi jos dosta programiranja i svacega tako da mi je preopsirno i kompleksno da uopce mislim o tome. na svakom poslu ima 20ak ponuda , i to od ljudi sa ratingom , znaci koji su vec rjesili puno poslova i 99posto pozitivno tako da jadni seronja nema sanse
![]()
![]()
![]()
![]()
Jesi li ziher da mozes servis upogoniti kvalitetno ?[/quote]drade je napisao/la:jesam ja odmah rekao da sam seronja
iskreno koliko sam gledao linux poslove a ima ih pod tom kategorijom 90ak mislim da bi jako malo ljudi tu prisutnih to moglo rjesit. ima dosta i programiranja a to me ne zanima u tom obujmu. vise ovako neki hw sklepat i upogonit trazene servise, nazalost uz to dolazi jos dosta programiranja i svacega tako da mi je preopsirno i kompleksno da uopce mislim o tome. na svakom poslu ima 20ak ponuda , i to od ljudi sa ratingom , znaci koji su vec rjesili puno poslova i 99posto pozitivno tako da jadni seronja nema sanse
![]()
![]()
![]()
![]()
glaskoncILLa je napisao/la:a koji su zahtjevi?
100 korisnika koji poslaju dva maila tjedno?
1000 korisnika koji salju 100 mailova dnevno?
HA?
Loadbalanceing?
Jedna domena?
1000 domena?
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
ma to mi je jasno da su mutni poslovi , da nije neka mutljaga uzeo bi on legalno na mjesec dana servermax360se je napisao/la:Ovo sa 10 IP adresa su mutni poslovi, ti moras iznajmiti server na svoje ime i dati mu root pristup.
poanta je u tome da to nije jednostavno jer postoji tisucu pitanja i tisucu nacina na koji se to moze sloziti.scheissman je napisao/la:glaskoncILLa je napisao/la:a koji su zahtjevi?
100 korisnika koji poslaju dva maila tjedno?
1000 korisnika koji salju 100 mailova dnevno?
HA?
Loadbalanceing?
Jedna domena?
1000 domena?
ovo sto sam zadnje dao za centos je drugi oglas. sto se tice tog mail servera kak bi ti to upogonio ? na kakvom serveru i koje bi potrebe imao za par mailova a koje za tih 1000 usera sa 100 mailova na dan, bas sam o takvim stvarima i htio diskutirat da danas sutra ne umrem glup