Screenshot s vašeg mobitela
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
Lutherus
Re: Screenshot s vašeg mobitela
nop. no vnc. tutorial za weekend. imam još stvari za posložiti.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
He he. Debian i Android zajedno.
Pa zapalit ce ti se mob!
Pa zapalit ce ti se mob!
-
Lutherus
Neka. Tattoo ionako koristim kao remote za mpd i mplayer ( neradi mi oko 25% ekrana )
- Markec
Ja bi htio staviti drugu themu, ali neželim mjenjati sučelje, neželim ADW niti bilokoji drugi, onaj standardno mi najviše odgovara.
Zna li netko kako se može staviti klasične teme, i kako se mogu mjenjati boje gornje trake ?
Koristite li animirani wallpaper, ja ne koristim jer imam dojam da je potrošnja baterije veća.
Zna li netko kako se može staviti klasične teme, i kako se mogu mjenjati boje gornje trake ?
Koristite li animirani wallpaper, ja ne koristim jer imam dojam da je potrošnja baterije veća.
- Suko
- Site Admin
A sto ce ti Metal detector?
- Markec
nisam mogel nači nis drugo sto da stavim na to mjestoSuko je napisao/la:A sto ce ti Metal detector?
Zadnja izmjena: Markec, dana/u 20 stu 2011, 01:33, ukupno mijenjano 1 put.
cekam ja taj tutorialodin je napisao/la:nop. no vnc. tutorial za weekend. imam još stvari za posložiti.
Nije da cu to sad napravit na mom mobu, ali me zanima
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.