sargas je napisao/la:Ok, neću odmah se baciti na posao, jednostavno mi se ne da... Sutra ću to ganjati
Nego, ako ti se da, pošto mi je ovo prvi android (nije da sam nesposoban, ali eto...) da mi kažeš šta trebam znati i neke smjernice...
Ono, ako si malo upućen u osnove Linux-a, mislim da ne bi trebalo biti većih problema. Bitno ti je ispravno podesiti SDK na računalu, a on ti treba samo za instalaciju recovery-a. Možda se recovery može instalirati i pomoću Terminala na mobitelu, ali ne znam jer nisam probao.
Upute za podešavanje SDK-a su ti isto na onom prvom linku, pa pogledaj. Kad instaliraš recovery, najbitnija ti je stvar backup svega mogućeg na mobitelu. Pa imaš Titanium Backup za aplikacije, Super Backup za SMS, kontakte i popis poziva. I pomoću recovery-a obavljaš sve ostalo - backup roma, te flashanje novog roma.
Ukoliko nešto i pođe po zlu, samo obaviš restore starog roma, i sve ti je po starom. Nemaš se šta brinuti. Postoji i drugih opcija, ukoliko ostaneš i bez recovery-a, ali za to su jako male šanse, pa ih neću ni spominjati.

One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.