[PRIJEDLOG] DistroWatch izvještaji
Moderator/ica: Moderatori/ce
- chule
- Spol: M
- Kontakt:
[PRIJEDLOG] DistroWatch izvještaji
Znam da DistroWatch ne može biti pravi pokazatelj popularnosti neke distribucije, ali mislim da bi bilo zanimljivo "štivo"(neš ti štiva, samo komentar na promjene pozicija) za čitat. Ima li to ikakvog smisla i koji je vaš komentar na to?
Re: [PRIJEDLOG] DistroWatch izvještaji
Evo pogledah distrowatch nakon dugo vremena, ova lista je nebitna i distro hopper-i je vole, koristi ono sto vec koristis ili naravno debian. Ja sam je jedno vrijeme pratio zbog raznih podcast-a u vezi GNU/Linux-a.chule je napisao/la:Znam da DistroWatch ne može biti pravi pokazatelj popularnosti neke distribucije, ali mislim da bi bilo zanimljivo "štivo"(neš ti štiva, samo komentar na promjene pozicija) za čitat. Ima li to ikakvog smisla i koji je vaš komentar na to?
Zadnja izmjena: jasox, dana/u 12 sij 2013, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
Nije sloboda radit ono sto hoces, nego da ne radit ono sto neces.
Upravo zato jer je distrohoperi vole je i glavni razlog zašto nije relevantna. Distrowatch rangira distre po broju klikova.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- chule
- Kontakt:
Znači, na distrowatchu se najviše puta "kliknulo" na linux mint?! Super... ja sam mislio da tu ima nečeg pametnijeg -.-''
- calisto053
- Moderator
Zbrajaju se klikovi na njihovim stranicama i preuzimanja distri sa njihovih vlastitih stranica. Distrowatch pokazuje popularnost, a ne raširenost pojedinih districhule je napisao/la:Znači, na distrowatchu se najviše puta "kliknulo" na linux mint?! Super... ja sam mislio da tu ima nečeg pametnijeg -.-''
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.