Grafika?

Diskusije o hardveru i driverima pod Linuxom.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
marlon
Spol: M

Grafika?

Post Postao/la marlon »

eto, opet nekakav problem.. naime, primijetil sam prvo na fejs profilu da je ime profila napisano crvenom bojom , kao i onaj broj koji označava moje pretplatnike. Mislio sam da je to nekakva fejs-novotarija (?) ali sad vidim da su mi neki naslovi na stranici "jutarnjeg" ispisani nekom čudnom mješavinom svijetlo zelene s iscrtanim sivo-crnim konturama slova (uglavnom, slabo čitljiva salata)..slične mjestimične promjene primjećujem i na nekim drugim stranicama, neke su (ko ova npr.) okej.. zanima me što bi to moglo biti, grafika, nekakav krivi setup..?
stefan
Moderator

Re: Grafika?

Post Postao/la stefan »

Mislim da je do browsera. Koji browser koristiš?

Probaj usporediti Firefox, Chrome i Operu.
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
marlon

Post Postao/la marlon »

chrome..
Zadnja izmjena: marlon, dana/u 09 ruj 2012, 10:29, ukupno mijenjano 2 puta.
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

marlon je napisao/la:chrome..
a kako izgleda na firefoxu?
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
marlon

Post Postao/la marlon »

u pravu si stefan, preko firefoxa otvara normalno a i fejs-slova su ok. ne znam kaj mi je činiti (reinstal chromea?), naviko sam na njega a i čudi me za fejs, on je samostalna stranica/aplikacija..
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

marlon je napisao/la:u pravu si stefan, preko firefoxa otvara normalno a i fejs-slova su ok. ne znam kaj mi je činiti (reinstal chromea?), naviko sam na njega a i čudi me za fejs, on je samostalna stranica/aplikacija..
a probaj reinstall.
ili će neki updejt to rješiti...
iweb
Site Admin

Post Postao/la iweb »

Disejblaj plugine.
Odgovori