I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
Ja ne pregledavam po aktivnim temama, nego vidim po boji da ne netko nesto napisao. Dogadja mi se kad zelim temu otvorit da je ne otvori, nego javi da stranica ne postoji.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
max360se je napisao/la:Ja ne pregledavam po aktivnim temama, nego vidim po boji da ne netko nesto napisao. Dogadja mi se kad zelim temu otvorit da je ne otvori, nego javi da stranica ne postoji.
uopće nema veze s tim što ti to tako neradiš.
Ima veze s tim sto, mozda kad ponovo procitas ce ti biti jasno. Tebi puca kada kliknes na "aktivne teme", a meni u podforumu kad kliknem na aktivnu temu javlja da nema stranice.
Vidiš vezu?
Zadnja izmjena: max360se, dana/u 16 svi 2012, 13:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Problem se javlja samo kod neprocitanih tema. Sto znaci kad je sve procitano, trebao bi moci pristupiti "aktivnim temama" bez problema.
Vjerojatno je neka greska s bazom tj. pristupom bazi.