http://www.humblebundle.com/
The Humble Indie Bundle #3
Moderator/ica: Moderatori/ce
The Humble Indie Bundle #3
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Re: The Humble Indie Bundle #3
EDIT:Već su zaradili 500 000 $!Suko je napisao/la:http://www.linuxzasve.com/novost/the_hu ... dle_3/1093
Dobar je izbor, iako čitah o nekim problemima s Linux verzijama. Oh well, vidjet ću za par dana (kada, jelte, kupim).
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Ovaj Cogs izgleda jako zanimljivo.
Upravo mi on ne radi na Ubuntiću 64-bit.Suko je napisao/la:Ovaj Cogs izgleda jako zanimljivo.
Javlja:
Na netu ne nalazim ništa pametnoga.Warning: It appears that your hardware doesn't meet the minimum requirements necessary to run Cogs. The following OpenGL extensions are unsupported: GL_EXT_texture_compression_s3tc
Ako bacite malo oko uvidjeti će te (osim što su Linuxaši najizdašniji glede plaćanja), da su druga po redu platforma po broju skidanja (Mac je zadnji). toliko o tome kako se npr. Steamu ne bi isplatilo proširiti i na Linux...
Grof je napisao/la:Upravo mi on ne radi na Ubuntiću 64-bit.Suko je napisao/la:Ovaj Cogs izgleda jako zanimljivo.
Javlja:Na netu ne nalazim ništa pametnoga.Warning: It appears that your hardware doesn't meet the minimum requirements necessary to run Cogs. The following OpenGL extensions are unsupported: GL_EXT_texture_compression_s3tc
Kod: Označi sve
glxinfo | grep -i s3tc
When you're a kid and you wanna go "Weee !", but you ain't got drugs yet ... You hold out for your life, hold on to your little GONADS ... and STRIFE.
Ja svoj primerak uzeo zadovoljan sam sa igrama
kod mene Cogs radi ali moj arch je i686
Na grep ne dobivam ništa, imam Intel grafu. Piše nekaj na Phoronixu da zapravo zbog patenta te s3tc kompresije uopće nema u otvorenim driverima. Možda je u tome....drade je napisao/la:EDIT: Koju MESA verziju imas ? Moguce je da samo to trebas nadograditi.Kod: Označi sve
glxinfo | grep -i s3tc