Izašao FireFox 3.6
Moderator/ica: Moderatori/ce
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Izašao FireFox 3.6
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Re: Izašao FireFox 3.6
Ja sam ga jos jucer instaliro i sto jes jest lagano je brzi od prethodnika ali pored sitnica poboljsanih iznenadilo me sto flash radi bolje! Inace nisam nikada imao problema sa flashom u youtube-u ali recimo na onim filmicima na tportalu uvijek su mi bili trzavi... sve do instalacije firefoxa 3.6 
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Psst a kako si to install.mene jeb... one tar datoteke ne gre i ne grezole052 je napisao/la:Ja sam ga jos jucer instaliro i sto jes jest lagano je brzi od prethodnika ali pored sitnica poboljsanih iznenadilo me sto flash radi bolje! Inace nisam nikada imao problema sa flashom u youtube-u ali recimo na onim filmicima na tportalu uvijek su mi bili trzavi... sve do instalacije firefoxa 3.6
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
Dodao sam PPA repozitorij.
pa kljuc
pa nisam siguran ali mi se cini da mi je ko update dosao nisam ga trebo posebno instalirati...
Kod: Označi sve
deb http://ppa.launchpad.net/ubuntu-mozilla-daily/ppa/ubuntu karmic mainKod: Označi sve
sudo apt-key adv --keyserver keyserver.ubuntu.com --recv-keys 247510BENije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Sad je Namoroka a ne ff 3.6 nevjerojatno uvijek meni dođe krivo 
Zadnja izmjena: domi, dana/u 21 sij 2010, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
zole052 je napisao/la
Ne to je ok, tako treba da budedomi je napisao/la:Sad je Namaroka a ne ff 3.6 nevjerojatno uvijek meni dođe krivo
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
AAaa dobro onda jedino mi je ikona grdazole052 je napisao/la:Ne to je ok, tako treba da budedomi je napisao/la:Sad je Namaroka a ne ff 3.6 nevjerojatno uvijek meni dođe krivo
zole052 je napisao/la
Se može to vratiti na staro nisam zadovoljan sad mi flash opet trza 
zole052 je napisao/la
Naravno da se moze ali vec si jednom pitao slicnu stvar i dobio odgovor... snadji se malodomi je napisao/la:Se može to vratiti na staro nisam zadovoljan sad mi flash opet trza
Nisam to pitao a u repozytoriju ima toga puno pa nisam siguran šta maknuti al nema veze...zole052 je napisao/la:Naravno da se moze ali vec si jednom pitao slicnu stvar i dobio odgovor... snadji se malodomi je napisao/la:Se može to vratiti na staro nisam zadovoljan sad mi flash opet trza
Kupit će meni moja mama Golmite pa ti neću dati da se iglaš sa njima tako da znaš
zole052 je napisao/la