Raspberry Pi

Diskusije o hardveru i driverima pod Linuxom.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Slamd64

AW: Raspberry Pi

Post Postao/la Slamd64 »

U Švicarskoj govore mješavinom eng. i njemačkog, npr posao nije Arbeit nego Job, ne kažu danke (hvala) nego merci (na francuskom). Uglavnom, gotivno skroz :D

Gesendet von meinem MT11i mit Tapatalk 2
Fugu
Spol: M

Re: Raspberry Pi

Post Postao/la Fugu »

Odličan video. Konačno vidim kako se to malo čudo može kombinirati sa hardwareom koji nije usko vezan uz računala.
Brojač okretaja za spaček, čini mi se i kontrola ler-gasa. :thumbs
Po mom ukusu.
Inspirativno.

U prvi sam čas pomislio da je govor računalno sintetiziran. :mrgreen:
Where there is a gui there's a way.
max360se

Post Postao/la max360se »

Odličan video. Kao da Arnold govori rofl
Da svaki geek bi trebao tako znati govoriti.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
jurastublic

Post Postao/la jurastublic »

Jel ima koji real-time OS portan na Raspberry Pi?
"Hodor bre foobar"
Slamd64

AW: Raspberry Pi

Post Postao/la Slamd64 »

Ako misliš na neki s ove liste:
http://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_ ... ng_systems
Onda ne.
Gesendet von meinem MT11i mit Tapatalk 2
calisto053
Moderator

Post Postao/la calisto053 »

Firefox OS Now Available For Raspberry Pi
http://www.muktware.com/4163/firefox-os ... spberry-pi
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Jel tko uradio štogod zanimljivo sa rpi? Ja sam si mislio da bi bil ofora napraviti pametnu kuću od tog uređaja :)
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
zole052

Post Postao/la zole052 »

shrike je napisao/la:Jel tko uradio štogod zanimljivo sa rpi? Ja sam si mislio da bi bil ofora napraviti pametnu kuću od tog uređaja :)
nekako sumljam... reko bi da se vecina samo igra tako da instalira razne distre gore... iznenadilo bi me da je netko napravio nesto pametno i korisno :roll:
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
kepica

Post Postao/la kepica »

@shrike: jel pratiš valenta na G+ ? postao je nekoliko dobrih stvari - ovo mi je najbolja do sada - prepoznavanje govora sa Pi
nisam još dobio svoj Pi-Pi ali imam u planu nešto slično - ne sa govorom, nego sa wi-fi ruterom.
'81: ZX81 '83:ZX spectrum '85: Apple IIe '86:C-64 *** '87:PC-XT *** '88:PC-AT *** '90:386 *** 'itd.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

očito ću morat počet pratiti :) Definitivno nešto za pametnu kuću. Uvijek sam htio da mi kuća može raditi neke operacije po naredbi (ugasi svjetlo u sobi toj i toj, spusti rolete, upali/ugasi tv/radio/liniju/grijanje i takve stvari)
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Odgovori