Gesendet von meinem MT11i mit Tapatalk 2
Raspberry Pi
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
Slamd64
AW: Raspberry Pi
U Švicarskoj govore mješavinom eng. i njemačkog, npr posao nije Arbeit nego Job, ne kažu danke (hvala) nego merci (na francuskom). Uglavnom, gotivno skroz 
Re: Raspberry Pi
Odličan video. Konačno vidim kako se to malo čudo može kombinirati sa hardwareom koji nije usko vezan uz računala.
Brojač okretaja za spaček, čini mi se i kontrola ler-gasa.
Po mom ukusu.
Inspirativno.
U prvi sam čas pomislio da je govor računalno sintetiziran.
Brojač okretaja za spaček, čini mi se i kontrola ler-gasa.
Po mom ukusu.
Inspirativno.
U prvi sam čas pomislio da je govor računalno sintetiziran.
Where there is a gui there's a way.
Odličan video. Kao da Arnold govori 
Da svaki geek bi trebao tako znati govoriti.
Da svaki geek bi trebao tako znati govoriti.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- jurastublic
- Spol: M
-
Slamd64
AW: Raspberry Pi
Ako misliš na neki s ove liste:
http://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_ ... ng_systems
Onda ne.
http://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_ ... ng_systems
Onda ne.
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Firefox OS Now Available For Raspberry Pi
http://www.muktware.com/4163/firefox-os ... spberry-pi
http://www.muktware.com/4163/firefox-os ... spberry-pi
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Jel tko uradio štogod zanimljivo sa rpi? Ja sam si mislio da bi bil ofora napraviti pametnu kuću od tog uređaja 
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
nekako sumljam... reko bi da se vecina samo igra tako da instalira razne distre gore... iznenadilo bi me da je netko napravio nesto pametno i korisnoshrike je napisao/la:Jel tko uradio štogod zanimljivo sa rpi? Ja sam si mislio da bi bil ofora napraviti pametnu kuću od tog uređaja
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
@shrike: jel pratiš valenta na G+ ? postao je nekoliko dobrih stvari - ovo mi je najbolja do sada - prepoznavanje govora sa Pi
nisam još dobio svoj Pi-Pi ali imam u planu nešto slično - ne sa govorom, nego sa wi-fi ruterom.
nisam još dobio svoj Pi-Pi ali imam u planu nešto slično - ne sa govorom, nego sa wi-fi ruterom.
'81: ZX81 '83:ZX spectrum '85: Apple IIe '86:C-64 *** '87:PC-XT *** '88:PC-AT *** '90:386 *** 'itd.
očito ću morat počet pratiti
Definitivno nešto za pametnu kuću. Uvijek sam htio da mi kuća može raditi neke operacije po naredbi (ugasi svjetlo u sobi toj i toj, spusti rolete, upali/ugasi tv/radio/liniju/grijanje i takve stvari)
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!