Video tutorijali

C, C++, Java, PHP, Ruby...

Moderator/ica: Moderatori/ce

Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojem jeziku je riječ. Primjer: [Java]
Odgovori
gugi
Spol: M

Video tutorijali

Post Postao/la gugi »

pozz
evo naisao sam na jednu po mom misljenju korisnu stranicu.
rijec je o snimkama s predavanja sa stanforda i mit-a. koriste se c++, java i python.
http://www.programmingvideos.info
uzivajte
:cigara
pootzko
Kontakt:

Re: Video tutorijali

Post Postao/la pootzko »

gledam upravo prvo ovo predavanje o pythonu i plače mi se kad usporedim ovog lika što predaje i koliko je zanimljiv naspram većine ovih naših koji djeluju ko prozac :|

hvala za link btw.
a evo i da ja dodam jedan link. ovaj yt kanal je navodno jako cijenjen da daje dobre tutorijale... doduše nisam ništa od toga još gledao pa ne mogu ništa reći je li doista tako ili ne.. http://www.youtube.com/user/thenewboston
...I put on my robe and a wizard hat...
jjj

Post Postao/la jjj »

MIT nudi čitave kolegije/tečajeve online, kao i još neke institucije (npr. one s ovog popisa), ie daju bilješke, popise literature, testove, transkripte predavanja uz snimke samih predavanja (naravno, dostupnost varira od kolegija do kolegija, kao i po institucijama), što je mnogo dobro od njih :) Ako nekoga zanima više, neka gugla "opencourseware", makar mi se čini da smo to spominjali u više navrata na forumu. Možda bi trebalo složiti popis obrazovnih resursa, no gdje ga okvačiti?
Bug

Post Postao/la Bug »

zjuu kakvi klipovi (fap fap)..sad bi najradio zaustavio vreme dok ih sve ne pregledam ... strava :)
10x
burki

Post Postao/la burki »

gugi je napisao/la:pozz
evo naisao sam na jednu po mom misljenju korisnu stranicu.
rijec je o snimkama s predavanja sa stanforda i mit-a. koriste se c++, java i python.
http://www.programmingvideos.info
uzivajte
:cigara
:hepihepi

Stvarno kvalitetno, zaslužuje da se tema zalijepi na početak foruma.
Life is too short for Java
madone

Post Postao/la madone »

jjj je napisao/la:MIT nudi čitave kolegije/tečajeve online, kao i još neke institucije (npr. one s ovog popisa), ie daju bilješke, popise literature, testove, transkripte predavanja uz snimke samih predavanja (naravno, dostupnost varira od kolegija do kolegija, kao i po institucijama), što je mnogo dobro od njih :) Ako nekoga zanima više, neka gugla "opencourseware", makar mi se čini da smo to spominjali u više navrata na forumu. Možda bi trebalo složiti popis obrazovnih resursa, no gdje ga okvačiti?
Odlična ideja ! Treba to staviti drito na portal ! Ako je nešto blisko ideji slobodnog softvera to je onda ideja o dijeljenju znanja sa drugima.
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

madone je napisao/la:
jjj je napisao/la:MIT nudi čitave kolegije/tečajeve online, kao i još neke institucije (npr. one s ovog popisa), ie daju bilješke, popise literature, testove, transkripte predavanja uz snimke samih predavanja (naravno, dostupnost varira od kolegija do kolegija, kao i po institucijama), što je mnogo dobro od njih :) Ako nekoga zanima više, neka gugla "opencourseware", makar mi se čini da smo to spominjali u više navrata na forumu. Možda bi trebalo složiti popis obrazovnih resursa, no gdje ga okvačiti?
Odlična ideja ! Treba to staviti drito na portal ! Ako je nešto blisko ideji slobodnog softvera to je onda ideja o dijeljenju znanja sa drugima.
Ajmo, tko će napisati vijest i staviti u Draft?
To vam je dvadeset minuta posla... ;)
hrvooje

Post Postao/la hrvooje »

odličan kanal. hvala na informaciji
Odgovori