Tema za žicanje "lajkova" i raznih ne-Linux usluga

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

zole052
Spol: M

Re: Želi netko haskija? (HITNO!)

Post Postao/la zole052 »

Abzeenth je napisao/la:Da uspavaju čistokrvnog, godinu i pol starog psa koji, barem po originalnom postu, nema nikakvih zdravstvenih problema??
Ova tvoja izjava je jos najgora... "rasista" kakve veze ima sto je cistokrvni, sta da je mjesanac onda se moze i uspavati :udri
Ja vec imam psa, dvije macke i kornjacu tak da je dosta i previse zivotinja kod mene :zvizdi
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

zole052 je napisao/la:Ova tvoja izjava je jos najgora... "rasista" kakve veze ima sto je cistokrvni, sta da je mjesanac onda se moze i uspavati :udri
To nije imalo veze sa "čistoćom" psa već se odnosilo na činjenicu da su takvi psi inače skupi, a ovdje ga daju besplatno, što je dobra prilika za nekog tko bi volio imati haskija a nema novca da ga kupi; a ovako će i spasiti psa. Misliš da bih onako reagirala na prijedlog o uspavljivanju psa da me nije briga za mješance već samo za čistokrvne? Vidi se da me ne poznaješ. kava
zole052

Post Postao/la zole052 »

Abzeenth je napisao/la:Vidi se da me ne poznaješ. kava
Pa fala bogu da ne mogu poznavati kada se ne druzimo u pravom zivotu ;)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

To te nije spriječilo da me prozoveš 'rasistom' gore kava
zole052

Post Postao/la zole052 »

Abzeenth je napisao/la:To te nije spriječilo da me prozoveš 'rasistom' gore kava
Kada si zvucala rasisticki kava

Takvom logikom ne bi trebo nitko na forumu komentirati nikoga osim vas nekoliko koji se znateslika
ante003

Post Postao/la ante003 »

bas ste babe :P
budem ja stavio oglas na forum od faksa i pitao par poznanika. mozda se nade netko.
Davor
Kontakt:

Post Postao/la Davor »

pootzko je napisao/la:sori, ovo je totalno OT, ali želi li netko udomit haskija?

star godinuipo, bijelo sivi. žena koja ga je imala se nešto jako razbolila, a njena familija ne znaju kako se nosit s problemom i uspavat će ga ako se ne nađe nitko tko će ga uzet :thumbs_down :thumbs_down :thumbs_down

pas se nalazi u livani (mjesto odmah pored osijeka), pa eto.. ako netko ima dovoljno volje, želje i odgovornosti, nek mi se javi
Stavi oglas tu!
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

A da probamo ne interpretirati jedni druge na najgori mogući način?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
glaskoncILLa

Post Postao/la glaskoncILLa »

ja zelim psa, ali da me ne pojede kad ga ostavim 12 sati doma samog. :)

obicno ljudi znaju i "spamati" sa tavim situacijama, mozda je dobra ideja da ga slikate i posaljete sliku na sto vise mailova sa porukom salji dalje.
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Haskiji zahtijevaju jako puno ljudskog društva i puno šetnje i aktivnosti. Ako ne, postat će depresivni i zavijati po cijeli dan. Inače uopće nisu agresivni, ali se moraju socijalizirati. Zanimljiva statistika, u SAD više ljudi ugrizu haskiji i malamuti nego dobermani.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Odgovori