Pravila foruma PRAVILA ZA NOVE KORISNIKE LINUXA!
Prije otvaranja bilo kakve diskusije svaki novi korisnik u svijetu Linuxa obavezan je učiniti sljedeće korake: Pročitati ove tekstove iz naše Wikipedije:
- Sve uvodne tekstove Linuxa za početnike (njih 5)
- Sve što trebate znati o radu s diskovima
- Pročitati ovu temu za početnike
- Pokušati pronaći riješenje problema u Enciklopediji znanja
Nakon toga korisnik smije otvoriti temu s naslovom svog problema uz obaveznu naznaku Linux distribucije koju koristi u formi: [Linux distribucija, broj verzije, grafičko okruženje]: Naslov problema
U prvom postu korisnik obavezno mora odgovoriti na ova pitanja:
- Da li ima instalirane Windowse?
- Što ga je motiviralo na instaliranje i korištenje Linux distribucije?
- Obavezno je potrebno navesti specifikacije hardvera (Ime Laptopa, tip procesora, grafičke i mrežne kartice, količina RAM-a i diska)
Bez učinjenih ovih prvih koraka, na teme se neće odgovarati i one će biti izbrisane s foruma!
Grof je napisao/la:Da ne ispadne da PCLOS promoviram zato jer mi je nova igračka
Ja ga imam na stiku za live potrebe i ono šta sam ga koristio mogu sve najbolje reći o njemu.
Radi ko zmaj sa stika za ne povjerovat kako je brz a ima na njemu SVE šta ti padne na pamet...
I općenito ko god ga je probao na forumu (a mnogi jesu) samo ga hvale a ne sjećam se da je netko imao neki problem......
Ja sam imao takvih problema sve do ubuntua 9.10, problem je u otvorenim driverima koji se koriste na pocetku... da ne kompliciramo meni je u 10.04 radilo savrseno pa probaj pa ako ti ne bude radilo onda javi. I tako je glupo instalirati stari ubuntu pogotovo kada je trenutacni LTS.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
zole052 je napisao/la:Ja sam imao takvih problema sve do ubuntua 9.10, problem je u otvorenim driverima koji se koriste na pocetku... da ne kompliciramo meni je u 10.04 radilo savrseno pa probaj pa ako ti ne bude radilo onda javi. I tako je glupo instalirati stari ubuntu pogotovo kada je trenutacni LTS.
Grof je napisao/la:Da ne ispadne da PCLOS promoviram zato jer mi je nova igračka
Ja ga imam na stiku za live potrebe i ono šta sam ga koristio mogu sve najbolje reći o njemu.
Radi ko zmaj sa stika za ne povjerovat kako je brz a ima na njemu SVE šta ti padne na pamet...
I općenito ko god ga je probao na forumu (a mnogi jesu) samo ga hvale a ne sjećam se da je netko imao neki problem......
I ja sam ga imao jedno vrijeme na sticku, i mogu reći sve najbolje. Nevjerojatno brzo radi, i ima sve što ti treba. Čak sam razmišljao u to vrijeme da Ubuntu zamjenim PCLOS-om. Neznam zašto nisam.. kava
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Hugo je napisao/la:
I ja sam ga imao jedno vrijeme na sticku, i mogu reći sve najbolje. Nevjerojatno brzo radi, i ima sve što ti treba. Čak sam razmišljao u to vrijeme da Ubuntu zamjenim PCLOS-om. Neznam zašto nisam.. kava
Kada sam tražio neke stvari nabasao sam na Kubuntuov forum gdje škvadra generalno hvali PCLOS i ne kuži kakve oni to imaju developere tamo kada sve radi od prve, stabilno i brže nego na kubuntuu. Di ćeš većeg respekta Evo, nađog te postove
Hugo je napisao/la:
Kada sam tražio neke stvari nabasao sam na Kubuntuov forum gdje škvadra generalno hvali PCLOS i ne kuži kakve oni to imaju developere tamo kada sve radi od prve, stabilno i brže nego na kubuntuu. Di ćeš većeg respekta Evo, nađog te postove
I na forumu od linux minta imaju samo hvalospjeve sto se tice pclos-a tako da...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.