http://www.hardwarebase.net/vijesti/392 ... 1-za-linux
Nativna podrška za Direct3D 10/11 za Linux
Moderator/ica: Moderatori/ce
- kvaju
- Spol: M
Nativna podrška za Direct3D 10/11 za Linux
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
Re: Nativna podrška za Direct3D 10/11 za Linux
Da, čital sam o tome. Djeluje zanimljivo. Osobito dio koji kaže da je implementacija na DX prilično jednostavna i brza.
Eh, to znači da će se igrice lakše portati, pa će možda doći brdo korisnika na linux. To je jako loše.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Ne brini nece na debianshrike je napisao/la:Eh, to znači da će se igrice lakše portati, pa će možda doći brdo korisnika na linux. To je jako loše.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Ma, brine me opća linux popularnost. To znači da će brdo virusa, bakterija i crva počet biti pisano za linux. A što je još gore, možda čak i brdo odvratnih i groznih aplikacija.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Peri ruke! PERI RUKE!!!!!!shrike je napisao/la:Ma, brine me opća linux popularnost. To znači da će brdo virusa, bakterija i crva počet biti pisano za linux. A što je još gore, možda čak i brdo odvratnih i groznih aplikacija.
Prelazimo na *BSDGrof je napisao/la:Peri ruke! PERI RUKE!!!!!!shrike je napisao/la:Ma, brine me opća linux popularnost. To znači da će brdo virusa, bakterija i crva počet biti pisano za linux. A što je još gore, možda čak i brdo odvratnih i groznih aplikacija.
"Ništa nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava ..."
Kukavice! Čim čujete riječi virus, srv, bakterija, mam bežite...... ma dajte 
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Joj sad ce svi na Linux preci!
Znaci, imamo jos par mjeseci uzivanja, a onda na BSD.
Bolje da odmah pocnem taj BSD uciti...
Znaci, imamo jos par mjeseci uzivanja, a onda na BSD.
Bolje da odmah pocnem taj BSD uciti...
Ja prelazim na Hurd jer preskačem BSD korak.